Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kobietka30*

ASEQURELLA - dziala na was??

Polecane posty

dziewczyny jakie macie wrazenia po tych talbetkach? kurde biore 2 oapkowanie i nie dzialaja nic tyle ze czesto chodze sikac ale libido nic nie wzrosło-nadal słabe a o to mi najbardizej chodzilo aby sie podniosło :-( nie wiem czy ejst sens je brac czy moze dopiero po dluzszym stosowaniu dzialaja a u was jak?

Jak zapytałam swojego gina o ta Asekurellę, to mnie wyśmiał :-D Że to tylko podpucha, żerowanie na naiwnych. Więc sobie asekurellę odpuściłam

cholera ja chyba tez odpuszcze a tak liczylam ze pomoze z tym libido nerwowa tez jakos jestem po tabsach a miala lagodzic dupa moze z tym tyciem a raczej nie tyciem dziala bo wlasnie cos mi sie schudlo

Gość GOSIA 55
a moja pani aptekarka , nawet nie wiedziała o co chodzi jak zapytałam ją o ten reklamowany lek ...... tez chciałam zacząc brac ze względu na O libido

kurde czy to libido zawsze musi spadac po tabsach po co w takim razie je zazywac jak i tak seks raz na jakis czas

Autorko, wszystko zależy od organizmu. Ja biorę tabletki już trochę lat, a libido nadal mam duuuże ;-)

a moze to zalezy tez od tabsow a jakie bierzesz -cały czas te same? ja bralam DIANE35 , nowynette teraz syndi35 drugiwe i ostatnie opakowanie i mam recepty na SYLVIE 20

Gość kamelijjjka
Hey dziewczyny niestety te tabletki to lipa -tak powiedział zaprzyjazniony farmaceuta - mi też z zażywaniem tabletek libido spada na łeb na szyję :P łykam cynk jej nasiona orzechy i nic - widocznie hormony decydują... Super skuteczne są te tabletki skoro sex staje się ostatnia rzeczą na jaką mam ochotę:P

no właśnie:-) działają w 100% :-) zero ciazy bo zero seksu

Gość aurelia154
ja biore SYLVIE20 i tez strasznie spadlo mi libido. Kupilam asekurelle zobaczymy co bedzie. A moze zna ktoras z was jakies metody na podniesienie libido??

Gość klaralala
ja biore asequrelle i uważam, że mi pomogło:) nie wiem może to poprostu działa na psychikę ale jakoś naprawde libido mi wzrosło odkąd zaczęłam to brać :)

Gość hellohello
Tabletki antykoncepcyjne wywołują stan ciąży bez ciąży ;) A w ciąży zazwyczaj odechciewa się seksu ?:) Dlatego Asequrella nigdy nie zadziała.

ja też spytałam swoja ginekolog o te tabletki,ale mówiła mi że to wyrzucanie kasy w błoto :-O Z resztą raczej mi to niepotrzebne bo biorę Lesinelle i libido mam jeszcze większe niż miałam :D

tez myslalam o tych tabletkach.w srode ide do lekarza po pigulki i chcialam sie dowiedziec o "libido".zwlaszcza ze mam male dziecko 10 msc.i corka tez potrafi obnizyc chec na cokolwiek

ja brałam cilest ponad 4 lata i libido miałam w normie..teraz nowa lekarka zmieniła mi n na midianę i jest masakra..wogóle nie mam ochoty na sex..nie wiem co robić..

Gość komołka
Ja stosowałam, żeby mieć taką ogólna osłonę przy tabletkach anty. Nic złego powiedzieć nie mogę, bo ochota na seks się poprawiła, waga nie skoczyła, czyli git : )

Gość komołowka
Ja stosowałam, żeby mieć taką ogólna osłonę przy tabletkach anty. Nic złego powiedzieć nie mogę, bo ochota na seks się poprawiła, waga nie skoczyła, czyli git : )

Gość aaaaanaa
mnie sie wydaje że ten suplement to raczej placebo, mój lekarz przy tabsach zalecał mi tylko provag, nie mówił nic o asequrelli...