Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njnjskas

co zrobić?

Polecane posty

Gość njnjskas

od miesiaca jestem za granica jako au pair, mam kogos i bardzo za soba tesknimy niestety nie mamy warunków zeby byc teraz razem, wynajac cos i sami sie utrzymywac, ja nie mam pracy, on ma nie stalą i nie za dobrze platną ... mieszkamy od siebie jakies 80 km, ja do domu nie moge wrocic poniewaz moi rodzice mnie nienawidzą dlatego ucieklam tutaj, ale nie umiemy bez siebie egzystować, co robic? nie mam jak go tutaj ściągnąć :( i nie mam jaby po co wracac :(

Gość renatka:)
wow skomplikowane

Gość njnjskas
niestety :( nie mam pomyslu co ze soba zrobic, bo nie mamy tez kasy na start ... gdybysmy mieli chociaz na pare mcy na czynsz to moglibysmy mieszkac razem i szukac intensywnie pracy a cos mysle by sie znalazlo

Gość njnjskas
niech ktos cos doradzi, bo popadam w depresje, nie moge mieszkac tutaj sama z porabaną rodzina, ktora mnie gosci i placi 260 euro a tam ktos na mnie czeka :(

za granicą nie jest tak różowo. odpowiedź jest prosta naleźć prace aby móc się utrzymać innej możliwości nie ma bo do kraju raczej nie wrócicie

Gość njnjskas
właśnie ja bym wolala wrócic do pl, przyjechalam tu zeby sie uczyc jezyka, ale tesnie ... a z nauki tez gowno poki co wyszlo bo musze czekac mc, a obiecywali ze bedzie wszystko od razu :( wiec czekam nie wiem czy sie doczekam, nie wiem na co, za marne grosze

Gość stara raszpla wlasciwa
macie siebie, to wielkie bogactwo, po prostu szukajcie lepszej roboty i wynajmiecie cos razem :-) bedzie dobrze uszy do gory

Gość polecam mimo wszystko
sprobowac zyc na wlasna reke