Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzelika pięknisia

Ładna jestem ?? Uwaga, zazdrość morze was zejsc ;]

Polecane posty

Gość frefrefre
haha najlepsze zdjecie z podpisem "I love alkohol" hahaha

Gość golciaa
nie wazne czy śliczna ,czy brzydka,liczy sie osobowosc czlowieka nie uroda ....takie jest moje zdanie ...nikt sobie wygladu nie wybieral jak sie rodzil tak czy nie? wiec troche tolerancji wypada miec czy nam sie podoba czy nie ...

Gość frefrefre
ale z lodem jednak wymiata :D:D:D

Gość Lidiaaa
masz racje golciaa nikt sobie wygladu nie wybierał ale ona sobie taki wyglad sama stworzyła te brwi uczesanie ten ubiór bez gustu i te głupie miny no nie mogla by sie tak nie ospecic jak na tych fotach

Gość golciaa
da autorki ------ jestes sliczna dziewczyna,ale popelniasz kilka podstawowych bledow w makijazu jesli moge to ci poradze.....nie urzywaj niebieskich cieni!!!! nie podkreslaj az tak bardzo oczu ( sa ladne i bez makijazu) cienie typu szary,cieply braz, w kacikach tylko nie na cale oko proponuje ,wewnatrz lekki dymny odcien, potem wytuszowac rzesy :) co do brwi to bede szczera ,jest tragicznie :( za ciemne i po prostu narysowane kreski ," zapusc brwi" potem je lekko przyciemiaj kredka . to wszystko zadnych innych zastrzezen nie widze ,mam nadzieje ze z korzystasz z rady:)

Gość Eekena
golciaaa ty pewnie jesteś tą blondi z lewej

Gość endrjuuuuuu_28
ale o co chodzi do cholery??? pyta o ocene, wiec oceniamy!!! chyba nie jest na tyle... glupia by sie z tym nie liczyc, a jeszcze sama sie prosi. moim zdaniem do przecietnej jej daleko BARZDZO- jest raczej bardzo BARDZO specyficzna. w zasadzie powiem tak: daaaaaleeeko jej i do przecietnej i do ladnej, o pieknej nawet pisac nie bede bo jakis dziwny odruch mna wzdryga. co ta za tekst ze nikt sie nie podoba?! mam udawac ze sie podoba?! ooo nieee predzej w kosmos sie wystrzele!!! :-O

Gość endrjuuuuuu_28
hahaha osobowosc sie liczy- TAAAA tu na forum rzeczywiscie WIDAC osobowosci i w ogole od podszewki czlowieka mozna poznac :-O ile masz lat? 15? ludzie oceniaja po pozorach, zawsze oceniali i zawsze beda. a jej "pozory".... ech nie chce mi sie juz pisac o TYM "pięknisiu"

Gość o nieeee xD :D
A fuj fuj fuj .... kojarzy mi się z babą jagą ..... a mine robi ;/

Gość golciaa
ja tylko udzielam wskazowek co do autorki ,to wszystko

Gość dotknął ejakulat
ta gruba to baba a ten obok to tranzystor jak nic:D

Gość valentino89@interia.pl
kawał chłopa z ciebie. piękna jesteś :* aż rzygać się chce

to juz bylo wczoraj i prawdopodobnie ktos robi sobie jaja podszywajac sie pod nia.

Gość golciaa
jak ktos wrzucil kiedys na kafe moja fotke to tez mialam pociski ze biednie ubrana,ze zwykla dziewucha z wioski i takie tam nie uwarzam sie za brzydka ani ladna ale poszly pociski jak niewiem co w moim kierunku,

Andzelika pięknisia daj spokoj tej biednej dziewczynie,wyglada jak wyglada to jwj sprawa