Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaxxxxxxx

Czym szczepić prorix czy mmr

Polecane posty

Gość mammaxxxxxxx

proszę o opinie

moja pediatra (bardzo ceniona) polecała mmr natomiast w przychodni mieli priorix i tym zaszczepiłam.

Gość mammaxxxxxxx
czy wasze dzieci miały jakieś skutki uboczne po szczepieniu, a co sie stanie jak dzicko po szczepieniu sie przeziębi?

klusia kochana co u ciebie? Mojej nic nie było, żądnego stanu podgorączkowego nic.

Gość kjkgc
tak szczepcie a później będzie temat na forum MOJE DZIECKO AM AUTYZM wyrodne matki chca pokazać że maja kasę a zdrowie dziecka w doopie mają

pomarańczówko droga szczepienie mmr nie ma nic wspólnego z autyzmem!! poza tym jest bezpłatne bo jest w obowiązkowym kalendarzu szczepień!! jak nie wiesz to się nie udzielaj!

kjkgc - tylko ze ta szczepionka jest za darmo (przynajmniej ja mialam za darmo) :D Kasia u mnie dobrze, bez wiekszych zmian :) co u Ciebie, jak Zuzia?

Miliony dzieci zaszczepiono na mmr i co wszystkie maja autyzm?? Autyzm ujawnia się właśnie w okresie gdy przypada szczepienie mmr i ludzie sobie z tym kojarzą co jest wierutną bzdurą. Gdyby mmr powodowało autyzm nie było by obowiązkowe!!!

Klusia - zdrowa, rośnie jak na drożdżach. Ucałuj małego od nas. Zmykam do domku.

Gość też chyba nas to czeka
lekarz, który w latach 80tych próbował udowodnić związek między mmr, a autyzmem nic nie udowodnił i na dodatek został postawiony przed sądem, także wyrodną matką pomarańczo chyba ty jesteś:) a po drugie jak dziewczyny pisały szczepionka ta jest bezpłatna, więc nikt tu nie robi nic na pokaz hehe

Moj w dniu swoich pierwszych urodzin mial szczepienie Priorixem-nie mial zadnych powiklan..Zreszta tak samo jak po wszystkich innych..a szczepilam go chyba na wszystko