Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sutkówka. :)

Czy miałyście kiedyś Dziewczyny orgazm sutkowy? Bo ja tak i...

Polecane posty

było to cudowne uczucie.. doastałam takiego silnego orgazmu sutkowego tylko 3 razy , mimo wielu prób, ale przezycie nieziemskie.. mozna porownac do takiego stanu ze nasz poped jest ogromny i rozsadza nas... cipka wtedy tez pulsuje i wowczas błagałam mojego misia zeby kochał sie ze mna, po tym jak mi tak fajnie pobudził piersi.. a jak masowac? rada dla panów. oliwka, śliną, kremem, jezdzic paluszkiem po sutkach, i ssac je ustami.. bardzo dobra gra wstepna, kazda pani ma przeciez czułe piersi. :) plecam a mam 24 lata.

Gość asdasdasdasd
nie kazda ma wrazliwe piersi. ja ledwo co cos czuje

Gość masażystka trupów
nie widać nie natrafiłam na miśka z wrażliwymi opuszkami palców

Gość też mi odkrycie...
...żebyś sobie nie myślała, że jesteś wyjątkowa w tej kwestii :P ...mnie można "złamać" właśnie w ten sposób - jeśli nie mam ochoty na sex to wystarczy dobrać się do sutków i .... ;) masz rację - to świetne uczucie - bawić się tylko sutkami i szczytować :)

ale ja wcale nie uwazam ze jestem jakas niezwykła. i to nie jest odkrycie.. po prostu wiem ze nie kazda kobieta przezyła taka forme przyjemnosci i moze warto by naklonic swoich facetów do tego aby masowali wam piersi, bardzo mile uczucie.

Gość też mi odkrycie...
no ok-ok... myślałam, że się za taką uważasz ;) :P ale masz rację - niektórzy faceci przywiązują do tych pieszczot mało uwagi ...a szkoda ;)