Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka00000

Po czym poznac ze facet zdradza lub już Mnie nie Kocha i jest zemna dla wygody??

Polecane posty

Gość Stokrotka00000

Gość Stokrotka00000
Zaznacze ze jest tylko w domu w weekend,czasami raz w tyg wieczorem bo ma taka prace,jezdzi na miedzynarodowce.. Mam wrazenie ze jest cos nie tak..jestem dośc przewrazliwiona i dosc podejrzliwą osoba..chodzi o to ze sam mi rzadko powie ze Mnie Kocha ,zazwyczaj ja mowie a on odpowiada"ja Ciebie tez" zastanawiam sie ze moze ma kogos..?

Gość Stokrotka00000
dodam ze ostatnio się pokłocilismy..bo on ma dosc mojej podejrzliwości.moze faktycznie przesadzalam bo przyjezdzal rzadko a ja odrazu z moimi podejrzliwosciami wyskakiwałam..on twierdzi ze nie mozna zyc z kims taim kto go o wszystko podejrzewa..wsumie nie przyłapałabym go na czyms takim ze mozna to nazwac zdrada..a moze dobrze sie kamufluje..moze to ze ja tez kiedys nie bylam fer wobec poprzedniego wydaje mi sie ze teraz on tak robi.

Gość przychodniaNR13
zazwyczaj po potrzebie założenia przez dziewczynkę topiku na taki temat na kafe.

Idz do psychologa kobieto, bo zniszczysz swoj zwiazek a nawet nie zauwazysz w tym swojej winy, tylko stwierdzisz, ze skoro odszedl to na pewno cie zdradzal.

Gość Stokrotka00000
ale co sadzicie o tym??dlaczego mam sie leczyc?

Gość wydrwiZabek
Bo masz problem z emocjami, z podejrzliwością, być może bezpodstawną zazdrością.

FACET NE WYZNAJE MILOSCI W SLOWACH jak to wslowach robi, to znaczy ze juz cos ukrywa , i cos ma za plecami, niech nie agd aze kocha a robi by bylo widac ze kocha, ty przestan meza zdradzac to nie bedziesz mial takich filmow,

Gość Stokrotka00000
ale ja go nie zdradzam!! tylko w poprzednim zwiazku bylam nie fer..i moze dlatego teraz wydaje mi sie ze on kogos ma... raz widzialam tylko ze pisal z byłą dziewczyna meila i cos tam ze mu jej brakuje ale to bylo 9 miesiecy temu..i dlatego taka podejrzliwa jestem..oczyswiscie mu o tym nie powiedzialam bo stwierdzialm ze to tylko meile..chociaz moze cos wiecej bylo!!ale tego nie wiem.

Gość Stokrotka00000
dodam ze on mi powiedzial ze ona cos tam meila mu napisała..a okazalo się ze wyslali sobie pare meili..no ale ok..ja tez mialam kontaktz byłym ale mu o tym nie mowilam..a wsumie nie mam do niego pretensji wsumie byli 5 lat ze soba..

Gość bdbaTGZaza
intuicj nigdy nie zawodzi.... bynajmniej mnie jeżeli czujesz że coś jest nie hallo to tzn że jest my kobiety mamy 6 zmysł :)

Gość Stokrotka00000
wiem ze moze moja intuicja nie zawodzi.. ale on sie wypiera i mowi ze jestem chora psychicznie bo kiedy mialby mnie zdradzac skoro jest w trasie i jak wraca to zemna spedza czas..

Gość Stokrotka00000
czy nikt sie nie wypowie/????????

Gość Kakao w kubku :)
Jak cos jest nie halo to jest, u mnie tak bylo i okazalo sie ze maz ma przyjaciolke (bo tak o niej mowil) gdzie ja poznal nie wiem, ale u mnie tez zalaczyl sie szosty zmysl :) sprawdzilam billing online i mialam racje

Gość Stokrotka00000
czyli to nie jest moja chora podejrzliwosc tylko napewno kogos ma??

Gość Kakao w kubku :)
nie wiem, pogadaj z nim i zapytaj wprost, ale wczesniej obserwuj go, nie badz agresywna i zazdrosna. Wiem co mowie, moj przejezdzil kilka lat na miedzynarodowce.

Gość Stokrotka00000
jest ostatnio dla mnie jakis taki oschly i jak dzwonie to albo do mnie krzyczy ze dzownie bo za drogo albo nie wiem co.. nie wiem o co chodzi..rozmawialamz n im nie raz ale twierdzi ze jestem podejrzliwa i ma tego dosc :(

Gość monia942
Stokrotka00000 Ile on ma lat?

Gość Stokrotka00000
ma 26 lat...a dlaczego pytasz? co ma do tego jego wiek.

Gość monia942
Stokrotka00000 Myślałam że mój jest podobnie jak u ciebie.Jak dzwonię krzyczy.Dlatego.

Gość Stokrotka00000
a ile twoj ma lat i ktory to rocznik??

Gość monia942
Stokrotka00000 A twój który rocznik?

Gość Stokrotka00000
no zadalam ci pytanie pierwsza to odpowiedz?

Gość Stokrotka00000
albo podaj pierwsza litere nazwiska?

Gość monia942
Stokrotka00000 Napisz pierwsza.

Gość Stokrotka00000
85 rok

Gość monia942
72 rok.

Gość Stokrotka00000
jak widac to nie ten sam...a co twoj robi na codzienn??i jak sie zachowuje wobec ciebie

Gość monia942
Stokrotka00000 Jest też niemiły zależy jaki humor ma.Mało mówi słowo Kocham Cię.Jak ja powiem to słowo pierwsza to odpowiada ja ciebie też.

Gość szpiegowanie szpiega
ja piernicze kobiety gaduły z was strzaszne do pracy to wam sie przestanie w głowach przewracac I rada na dziś: siedzcie cicho dopuki nie zdobedziecie zelaznych dowodów winy jesli to zdrajcy to kopa, wypad z domu i alimenta a jesli nie winny to kochac i akceptowac i sobie nie wkrecac!!