Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modym

krotkotrwale powiekszenie piersi?

Polecane posty

Gość modym

czytalam dzis o modyfikacjach ciala i na jednej ze stron byly informacje o wstrzykiwaniu pod skore soli fizjologicznej, podobno efekt widoczny ale krotkotrwaly,i tak sie zastanawiam czy mozna to samo zrobic z piersiami?:)

Gość 34g35gf6
mozna wstrzykiwac kwas hialuronowy..solą robi sie raczejwystajace ksztalty

a po co chcesz to zrobić? :) jaki nosisz rozmiar przy jakich wymiarach (ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście)?

Gość głaszczka ale pieprzysz
na kiego czorta mi wiekszy cyc w staniku, pod którym gówno jest (za przeproszeniem0 ? ja chce cycki dotykać, nosic dekold i chodzic BEZ stanika! a nie ciasno pod biustem i dupa maryna po ściągnieciu biustonoasza piszcie dziewczyny co z tym wstrzykiwaniem

Z tym stanikiem chodzi np o zaakceptowanie swojego biustu, mi się to udało. I po latach noszenia push upa dobry stanik zbiera mi piersi spod pach, więc np. mój biust stał się w ostatnim czasie jakieś 2cm większy, bo wrócił na swoje miejsce. Efekt nie jest krótkotrwały, plusy nie kończą się jak zdejmujesz stanik, bo dobry stanik długotrwale poprawia wygląd biustu, jeżeli biust jest mało jędrny to podnosi się, jeżeli szeroko rozstawiony to piersi zbliżają się do siebie.

ja mam tak małe cycki w porównaniu do mojego tyłka że sie w pale nie mieści. Nie chce mi sie wierzyć że moga sie o dwa cm podnieśc czy zwiekszyć objętośc. Jestem obrzydliwą dechą :/ dziewczyny jak z tym wstrzykiwaniem ! naprawde mam tak małe cycki właściwie nie wiem jak to zwać bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość vrvwbt4tb
akurat z tym powiekszeniem biustu to prawda, dobry stanik sprawia ze buleczki spod pach i czasami nawet z plecow migruja spowrotem na swoje miejsce - czyli do biustu:)

To nie wierz sobie dalej, że w push upie robisz sobie krzywdę i jeszcze bardziej pomniejszasz sobie biust ;) Ja uwierzyłam i jestem zadowolona.

ale ja jestem szczupła nic mi nie umyka pod pachy, jestem typową gruszka która ma uda i tyłek a żebra i kości obojczykowe i mostek prześwituja spod skóry feee

Też jestem szczupła ;) Pod biustem 66cm i też myślałam, że mi nic nigdzie nie ucieka. No a jednak odnalazłam biust pod pachą.

ja mam prawie 20 cm wiecej, bo jestem szeroki babol paskudny