Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochaniutak20

Środki Antykoncepcyjne.

Polecane posty

Gość Kochaniutak20

Hej dziewczyny! Mam pytanie Jakich używacie środków antykoncepcyjnych ? iż ponieważ Ja biorę Microgynon 30. Dobrze ze się czuje po nich nie tyje. Nawet piersi sporo urosły. A cera jest niesamowita. Lecz myślę nad tym aby je zmienić ponieważ biorę już 2 lata. I myślę aby przejść na spirale antykoncepcyjna albo na implant , albo zmienić tabletki. Co proponujecie ?

Brałam cilest, potem yasmin. Teraz od niedawna yasminelle. Po żadnych nie miałam skutków ubocznych :-) Chyba jestem szczęściarą

Gość jasne, brązowe
ja tez biorę Microgynon 30, ale mi piersi nie urosły i cera tez się niestety nie zmieniła :( ogólnie dobrze się po nich czuję, biorę je kilka miesięcy. zastanawiam się nad zastrzykiem.

sugar_kane. rzeczywiście jesteś szczęściara bo Ja po Yasmin strasznie tyłam i słaba chodziłam a czasami bywało tak ze mdlałam.

jasne, brązowe - Hmmm tez chciałam zastrzyki ale Ci Jednak nie proponuje iż ponieważ przez pól roku będziesz bez okresu. Może każdy to inaczej odczuwa w organizmie ale Wiem jak to jest Moja przyjaciółka żałowała bo gdy Kochała się z chłopakiem zawsze czuła ten strach czy zajdzie w ciążę bo Okresu Nie Ma.