Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgregrygfbvceasg

Sukienka na studniówkę - jeszcze raz

Polecane posty

Gość fgregrygfbvceasg

Wiem, że do studniówki jeszcze trochę czasu, ale mimo to zapytam. Co sądzicie o tej sukience? Odpowiednia na studniówkę? Mi się sobiście strasznie podoba. http://i55.tinypic.com/mrbm0n.jpg Ps. Sory, jesli temat powtorzyl sie 2 razy

Gość dfgdfg
Mi się nie poodba. ale to Tobie ma sie poodbac imasz sie w niej dobrze czuc;)

nom..elegancka ...długa , nie przepadam za długimi . i ten materiał taki świecący...kwestia gustu ;) nie jest zła.

Gość gjkljgfa
jak ci się podoba to może byc

Gość fgregrygfbvceasg
Up

Gość lplpooll12
Śliczna jest, ale nie jest za długa? No zawsze można przykrócić.. ;)

Gość szaroburoiponuro
Nie jest najgorsza. pod warunkiem,że masz figurę podobną do tej modelki i jesteś wysoka. Trzeba jedynie uważać,żeby nie przesadzić z dodatkami.

Gość MadmłazellBlond26
mam barzo ładna oryginalną sukienkę na studniówke - zakupiłam niedawno na wesele- użyta raz, bombka z piekna kokardą z tyłu, jest bardzo prezentacyjna , może chcesz?

Gość duśka podośka
ładna,nawet bardzo :)

Gość bardzo ładna
idealna na studniowke a nie tak jak to teraz dziewczyny ubieraja sie na studniowki jak na zwykle balety, to jest w końcu bal a nie zwykła potańcówka

Gość fgregrygfbvceasg
Dziękuję za odpowiedzi :) Właśnie wysoka jestem, do najgrubszych też się nie zaliczam więc mam nadzieję że nie będzie źle, a co do tańców, to poloneza jakoś przeżyję :D

Kochane ja miałam swoje studniówke trzy lata temu i tez załozyłam długa kieckę bo chciałam wyglądac super- i to był najgorszy wybór w zyciu , nie dość że się dwa razy przewróciłam przez te kiecke to na dodatek się fatalnie tańczy. Proponuje wam cos fajnego ale do kolan , mozna i swobodnie tańczyć i nogi troche pokazać a taka kiecka będzie do usranej śmierci leżeć w chacie bo sie nie nada juz na okazję.

Gość fgregrygfbvceasg
Mi właśnie podoba się długość, ale to kwestia gustu :) Ja do tańca nie jestem zbyt ochocza, więc nie będę przesadzać :D

Gość fgregrygfbvceasg
Może jeszcze ktoś się wypowie? :)

Gość fgregrygfbvceasg
:D

Gość Równa
z kazdym dniem----> teraz na studniówkach się nie tanczy...teraz liczy sie lanssss

Gość luska.s
jak dla mnie o wiele przesadzona..

ło matko ....to teraz na studniówkę w takim czymś się chodzi? szczeniakom we łbach się poprzewracało

Gość fgregrygfbvceasg
Lans? Jak dla kogo, dla mnie nie jest ważne żeby się pokazać, nachlać się, albo latać w sukienkach szerszych niż dłuższych. Germanotta - te szczeniaki mogłaś zachować dla siebie, trochę kultury. Pozatym ja grzecznie się tylko spytałam o opinie na temat sukienki, a nie komu się w głowie poprzewracało :/ Ponadto ja uważam że studniówka to jest 'pierwszy bal' a nie wiejska potupanka.

Gość takie sobie ziewcze z nikąd
ja nie ide na studniówkę bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jestem ofiarą losu ale czsami mam takie marzenie że wchodzę na sale w pięknej sukni ladnie uczesana i umałowana jak księżniczka jakas miss lub modelka i wszystkich powalam swoim wyglądem ale tak było tylko w kopciuszku

Gość Kafeterianka252
kochana lepiej zrezygnuj z długiej sukni, bo bedzie do wyrzucenia. Pamiętam jak wszytskie dziewczyny z długimi sukniami miały brzegi i dób postrzępiony, bo jak się tanczy to one czy ktoś obcasami zaczepiał, przydeptują się:) Ja miałam mini:)

Gość Kafeterianka252
nie dób, tylko dół miałam na myśli:)

Gość fgregrygfbvceasg
No nie wiem, na zastanowienie się mam jeszcze trochę czasu, ale jednak długość też mi się podoba, zresztą suknia i tak będzie tylko na jeden raz, więc bez różnicy czy długa czy krótka :)

Gość fgregrygfbvceasg
Up?