Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białogłowy

Kobiety, jakie obrzydliwe rzeczy robicie?

Polecane posty

Gość Stary student
Ta w małej, wy wszystkie dupodaje macie pojemne anale a potem niby zdziwione skąd to ja tyle wysrałam !

Gość KTOSIA@#
:D:D:D no właśnie to może Ty mi odpowiesz .......skąd?

Gość lizak1001
LOL

Skoro sięprzekrzykujemy to: Badania pokazują, że ponad 5 mln polskich mężczyzn oprócz niedostatecznej higieny osobistej nie odwiedza również zbyt często lekarza. Co drugi pan z tej grupy kąpie się raz na tydzień(!!!), rzadko używa kosmetyków, a fryzjera odwiedza z konieczności. Polscy mężczyźni nie przepadają także za czystym ubraniem. Okazuje się bowiem, że statystyczny Polak zmienia bieliznę raz na dwa dni, a w jednej parze skarpetek chodzi około trzech do pięciu dni. Grupą, która najmniej dba o higienę są mężczyźni po czterdziestym roku życia. Panowie ci wydają rocznie na kosmetyki najmniej, a w ubiegłym roku było to jedynie 22 zł miesięcznie. Panowie zapominają również często o myciu rąk po wyjściu z toalety. Czynność tę wykonuje bowiem jedynie 40 procent mężczyzn. Większość ogranicza się do opłukania rąk wodą bez mydła. Państwowy Zakład Higieny przypomina, że z powodu zakażeń wynikających z braku higieny do szpitali trafia około 400 tysięcy pacjentów, z czego 10 tysięcy z tego powodu umiera. :)

Gość Stary student
Z tego wynika że większość z nich jest po 40stce, więc jak się nie umieją za higieną w tym wieku zabrać to do piachu z brudasami ! Z kobietami jest tak samo, kąpiel raz na tydzień i itp(:

Gość Stary student
KTOSIA@# a z stąd że my faceci regularnie wam dupska pieprzymy:) Pojemność wzrasta;)

Gość keller
vera ty skończony tępaku z kopytami jak u słonia, popuszczaj jeszcze bączury i wsadź łeb pod kołdrę i wąchaj aż się udusisz własnym smrodem. Zawsze to jednego tępaka będzie mniej.

Gość żelbetonowa konstrukcja
a ja wącham swoje zużyte podpaski, i znoszone majtki (lubię ten zapach) wącham to co wygrzebuje zpod paznokci u nóg wkładam palce do cipki, wącham je a potem liże (nie wiem dlaczego) kiedy używam nitki dentystycznej też wącham to co wygrzebałam... mam włosy miedzy poślatkami i na kości ogonowej, nie chce mi się ich golić więc czasami bawię sie tymi wlosami przed zaśnięciem wkładam sobie palec do tyłka i ruszam nim w środku a potem obwąchuje ;) zrobiłam sobie lewatywe (podniecała mnie ta myśl ale było tak sobie ale wiem że kiedyś to powtórze) z wody z prysznica, odkręciłam słuchawke a wąż przytknełam do odbytu i puściłam strumień wprost w swoje jelita :) jak coś sobie przypomne to napiszę vera pozdrawiam :)

Gość Stary student
to w Tychach macie tory ???? vera, ty jebana wieśniaro, teraz wiemy skąd masz tak ubogie słownictwo !!

Gość Stary student
żelbetonowa konstrukcja ten wyżej to nie ja, właśnie się ostro spuściłem pod twoim poste, ;)

Gość Stary student
sperma zalała monitor ,biurko i podłogę . Pragnę ciebie ty moja nimfo !!

ale że co? podnieciła cie wizja moich obrzydliwych nawyków? HEHEHE ja się tu zbluzgania raczej spodziewałam :D

Gość Stary student
Odpłynąłem, jesteś moją rozkoszną perwersyjną muzą.

student jak chcesz to moge ci poczta wysłac moje majteczki znoszone :)

Gość WWWWWWWWWWUUUUUWW
HŁE, HŁE, ALE PEDAŁ NA ZDJĘCIU WYŻEJ ;]

Gość Stary student
Chcę, pragnę ;)

ale powiedz co cię tak najbardziej podnieciło z mojego postu :) a jak chcesz majteczki to dawaj adres :classic_cool: może byc email

Uśmiecham się do siebie jak nikt nie widzi:P a i oglądam się za mężczyznami w celu ocenyich tylnego zawieszenia:) zdecydowanie te pierwsze jest gorsze:P

paweł ale co ty się tak tej very doczepił :) pewnie nie ona jedna narobiła na tory. Psy tez będziesz ścigał za sranie na mienie PKP?

Nie jestem z Tychów :D Z festiwalutyskiego wracalismy :D Przecie ta tyska dziura pzoamykana na 4 spustyi nie ma sie gdzie odlac nawet :D kto byl najakimkolwiek fescie wie, ze tam purdeli sranie w toy-toyu to katorga :D

Gość Stary student
Co mnie podnieciło ? Gówno pedale rypany twoja mać ! W gierki i wąchanie dupy chcesz się bawić śmieciu ?! Gardzę pedałami z z kafeteri szmaciarze, myślą że nikt ich nie rozkmini kurwa ich matek mać !

yyy.. ale ja jestem kobietą i to hetero seksualną.. hehe a wię c niech ci będzie jestem gejem :) hehehehhe nie unoś się tak bo ci żyłka w prostacie peknie ;)

Gość Stary student
W takim razie ssij bąka lachonie;)

hehehehe dobrze panie studencie :) i uważaj jak piszesz bo jeszcze przypatkiem popuścisz w majty :) hehehhee vera pewnie z brudną dupą potemn ganiałaś? hehehhe

hehehe jestem boska :) coś czułam że ci się zbiera

Gość iohniyvxrxjk
pierdolnął, a nie pierdolną :o różnica zasadnicza, bo powyższe formy różnią się od siebie, czasem i formą Jakby ktoś nie wiedział to było do starego studenta.

sossssss nie dramatyzuj :D to było 5 lat temu :D No i miałam papier toaletowy. Dwie rolki :Dwszystko pod kontrolą, dbam o takie szczegóły :D

Stary student jak będziesz miał zatwardzenie to chętnie:) Lubię twardą kupę rozgniatać w palcach ;)