Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaloline1591589

Zostawił dla innej teraz chce wrócić - co robić? :(:(:(

Polecane posty

Gość Kaloline1591589

Dziewczyny co mam zrobić? :( Poznałam w pracy wspaniałego faceta odrazu się zakochałam wiedziałam ze to ten jednym byliśmy ze sobą 2 lata, było cudownie, planowaliśmy ślub, mieliśmy wspólne mieszkanie aż tu nagle pojawiła się Ewa nowa pracownica, on zostawił mnie dla niej, zupełnie stracił dla niej głowę, świat mi się zawalił tak strasznie płakałam... Po 3 miesiącach chce do mnie wrócić, nie wiem czy będę potrafiła mu zaufać, ale jedno wiem na pewno kocham go nadal tak samo ale z drugiej strony boje się że znowu mnie zostawi albo co gorsza po ślubie będzie zdradzał... Pomocy !

Gość Myself M
ta ewa dała mu kosza, prawda? więc chce wrócić do ciepłego gniazka daj sobie z nim spokój słońce bo będziesz popychadłem

no to teraz badz ostrozna niech pokaze jak bardzo mu zalezy zawalił niech 2 razy mocniej sie stara nie ma nic z free jesli pozwolisze zeby przeszło mu to bez konsekwencji moze zrobic to po raz kolejny

Gość całkowicie czarny kot
Niech spada.

trudno mi radzić ale ja jak znam siebie nie wybaczyłabym zdrady ...opuszczenia i tego bólu po tym jak odszedł do innej....nie umiałabym po prostu na nowo zaufać ....minęły dopiero trzy miesiące wiec sprawa jest świeża dla Ciebie myślę że z każdym nowym miesiącem ten ból by był mniejszy gdyby facet nagle nie chciał wrócić bo tamta kopnęła go w tyłek ...to tak wygląda jakbyś była jak koło zapasowe

Gość powiem i ja
autoreczko ja tez bym nie wybaczyła..poczekaj na kogos, kto Cię nie zdradzi, nie kopnie.Jesli mu wybaczysz, zrobi to ponownie prędzej czy pózniej.....

Gość nie dam sie nabrać
jakby Cię kochał to by Cię nie zostawił.........

Gość wydrwiZabek
Facet ma tupet, nie ma co :o Moja odpowiedź brzmi: zerwać kontakt, każdy, telefoniczny, netowy etc. i pod żadnym pozorem nie spotykać się z nim. Takie związek nie ma sensu. Będziesz wiecznie węszyć, a przecież na smyczy go nie utrzymasz. A skoro raz Cię zdradził znaczy, że jednak nie odpowiadasz mu tak do końca, niestety... Może ta Ewa szybciej się na nim poznala niż Ty...

Gość podobnie
Mój facet też mnie zostawił dla innej. Bardzo go kochałam, do tego stopnia, że byłam gotowa oddać diabłu duszę, aby znowu z nim być. Jednak po jakimś czasie mi przeszło, a wtedy znowu pojawił się on i ... chciał wrócić. Wszystko powróciło. Powiedziałam, że bardzo mnie zranił. Kocham go, ale nieważne jak to uczucie jest trwałe i mocne nie pozwolę mu wrócić, nie potrafiłąbym być z kimś kto mnie zostawił, a gdy tamta kopnęła go w tyłek powrócił na pewny grunt. Nie wierzę w jego zapewnienia o miłości. Mógł się do mnie przywiązać, ale jeśli odszedł to już nie kocha... nie można się łudzić, bo oszukujemy wtedy same siebie. To my kochamy po zdradzie faceta NIE ONI. Zachowajmy resztki godności i pokierujmy się rozumem, ponieważ wcześniej słuchając serca wybrałyśmy niewłaściwą osobę.

Gość do podobnie
chce wrócić, hm, a czy robi coś w tym kierunku, próbuje Cię jakoś odzyskać? czy przyszedł, powiedział, że chce wrócić i myśli, że wszystko będzie jak kiedyś?

Gość ankaaaaaaaaa
------> podobnie popieram...po tym nie ma takich powrotów...

Gość neutralny
daj sobie z nim spokój wiem ze kochasz ale nigdy juz nie bedzie tak samo daj szanse komus innemu wartosciowemu nie takiemu gamoniowi on wie ze jak pozwolisz mu wrocic teraz to juz zawsze bedzie toba manipulowal takie sa fakty pokazalas ze kochasz i to jest blad duzy blad sam kiedys pokazalem ze mi zalezy i cierpie do dzisiaj ona wrocila do bylego i znowu sie z nim rozstala ale co z tego ja bylem tylko plastrem na jjej zranione serce i to boli tym bardziej kocham ja a ona zaczyna nastepny etap znajdzie nasteponego plastra i tak w kólko prawdziwa milosc nie przechodzi trzeba potrafic nauczyc sie zyc z tym bolem ktory jest nie do opisanie kurwa

Gość ankaaaaaaaaa
"daj szanse komus innemu wartosciowemu " zgadza sie :) ja mam dzieki temu teraz fajnego meza :)

Gość daj spokój mała
olej go sikiem prostym i tyle. to właśnie my kobiety dajemy facetom pozwolenie na takie traktowanie nas, jakbyśmy były gówno warte. pozwalamy im wracać, jak z kochanką nie wyjdzie, a oni są zadowoleni, że nie muszą szukać nowej kobiety, sama się w końcu nawinie i znowu zwieją na czas jakiś, a tymczasem jest dobrze tak jak jest. w takiej postawie nie ma miłości, jest za to wygodnictwo, lenistwo, brak szacunku i lekceważenie uczuć drugiego człowieka. zapomnij, poboli i przestanie, wiem, też to przechodziłam, jak prawie każda z nas. żyję, mam się świetnie, a on niech robi cokolwiek chce, byle jak najdalej ode mnie

Gość gośćiknka24
Hej Wam. Mam podobnie. Odszedł zapytany z kim pisze smsy...minął miesiąc i już mówi, że żałuje...że tęskni, że kocha... Nic mu na to nie mówiłam...on milczy od tygodnia i ja tak samo. Dziwne to dla mnie.

Gość olga55555
Jestem z mężem od przeszło 12 lat. Mamy 7 letniego syna. Jednak między nami zaczęło się coś psuć. Ja zakochana nie wiedziałam na początku o co chodzi. A on zabawiał się z koleżanka z pracy. Planowaliśmy wspólne wakacje, a on na to, że nie ma czasu, że musi zarabiać, praca itd. W końcu się ode mnie wyprowadził. Ogarnęła mnie pustka. Ale nie dałam się tak bezproblemowo odsunąć na bok. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokimilosne.pl którą zachwalalo dużo osób. Mąż wrócił prosząc o jeszcze jedną szanse. Dałam mu tą szansę i mam nadzieję że już mnie nigdy nie zrani.

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.

Gość gość
W tematyce rytualow bardzo obeznana jest wrozka Diana, jakby komus sie przydalo to podaje namiar wrozkadiana.pl