Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla kogos kto mnie szuka

Dla szukających swojej polowki i zakochanych

Polecane posty

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY . W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl< br />

Gość perła 666
hej

Gość perła 666
jesteś panem

tematyczny wierszyk "Dziewczyno ma" dziewczyno z moich marzeń, gdzie jesteś tym razem? czy znowu się miniemy? na przeciw siebie staniemy? tyle lat w samotności, szukam mojej miłości, wiem że Ty gdzieś tam jesteś, to jest dla mnie bolesne, no bo jak długo można, czekać by kogoś poznać? chcę Ci tylko powiedzieć, że gdy trafię na Ciebie, będę wtedy szczęśliwy, wierny, dumny, kochliwy, będę budził się co dzień, pisał wiersze o Tobie, na kocyku na łące, będzie świecić nam słońce. chyba wczoraj Cię widziałem, wśród ludzi przed Tobą stałem, Ty swój wzrok odwróciłaś, chyba się zawstydziłaś, i poszłaś w pi**u, j**ana szmato ze snu! grey t-shirt

Śmiech przez łzy, marna to trwoga Spojrzenie smutnym okiem, krótka to droga Zamknąć oczy i nie obudzić się już Mam takie marzenia wyrwane ze snów Proszę, Boże, zakończ już me męki Mam już dosyć życia i tej udręki Co dzień oczy zaślepione nią... I nie chciałbym, ale te oczy pragną nadal ją... Cóż mi po tym życiu? Ciemność niby normalna rzecz Słyszysz, Boże, co żem rzekł! Usłysz tę modlitwę ku marności mojej Bo nie chcę już żyć ku wieczności swojej.

a ja jestem zakochana i kochana;)\ juz prawie od roku z moim misiem i juz tak zostanie!! adas kocham cie moj misiaczku:* juz nie moge sie doczekac az cie dzisiaj zobacze!! serduszko moje