Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platki migdalowe

Jak Wam sie podobaja te sukieneczki? Ktora jest Waszym zdaniem fajniejsza??

Polecane posty

Gość mam ciemny braz farbowane
:O zadna a gdzie ty chcesz nimi paradowac ? jesli dla meza chlopaka itp na bara bara to ok ale na wyjscie to nie sa one :O

Gość zła zła zła zła zła
zdecydowanie ta z fioletem jest super.

Gość platki migdalowe
Planuje zorganizowac dla meza taki wyjazd- niespodzianke:) tak na jakies 2 dni, a poza tym kolacje tylko we dwoje w hotelowym pokoju:) I chcialam znalezc cos seksownego na ten romantyczny wieczor...:)

Gość platki migdalowe
kolyndara, to jaka sukienka, Twoim zdaniem, bylaby "z klasa" na randke z mezem??

Gość platki migdalowe
Moj maz ostatnio mial w pracy duzo stresu. Chcialabym oderwac go od tego wszystkiego chociaz na 2 dni:) Myslicie, ze to ogolnie dobry pomysl?- mam na mysli ten wyjazd, kolacje, sukienke...

Gość etiuop6jik
mam ciemny braz farbowane zadna a gdzie ty chcesz nimi paradowac ? jesli dla meza chlopaka itp na bara bara to ok ale na wyjscie to nie sa one ] ooo naprawde??? bylam przekonana, ze spokojnie na komunie chrzesniaka w maja taka zaloze O.o

Gość platki migdalowe
Musze przyznac, ze bardziej zastanawiam sie nad ta sukieneczka z pierwszego linku:) mojemu mezowi zawsze podoba sie jak podkreslam swoja figure:) ale z drugiej strony to ta czarna tez wyglada ladnie...

nie będę specjalnie dla ciebie szukać jakiejś z klasą;] jak coś znajdziesz to zapodaj , moje oko znawcy oceni ;]

Na tej czarnej za dużo się dzieje, a przecież ideą takiej sukienki i tej okazji jest to, żeby zwrócić uwagę na atuty, które są pod spodem, nie na sukienkę :classic_cool: :-D