Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upiorny taki jeden albo jedna

ale było śmiechu

Polecane posty

sytuacja w sklepie - dziewczyna kupuje chrupki dla dziecka - koszt 1,39 - daje ekspedientce ( młodej ) 1,50, ta wyciąga kalkulator i liczy ile ma wydać reszty!!!! :D:D:D Co teraz robią w szkołach???

śmieszne, nie?

no bez przesady!

Gość ja też liczę na kalkulatorze
nawet proste działania. Jak jest więcej klientów i w dodatku wszyscy mówią naraz (a tak bywa) to wolę policzyć, niż się pomylić.

Gość wszystkie ekspedientki
to właśnie robią. Ja się raczej dziwię, czemu w tym sklepie nie ma kasy fiskalnej, czyżby ktoś tu oszukiwał na podatkach?

Śmieszne to było jak kupowałam papierosy w kiosku, dałam pani (z wąsem!!! ) dowód, a ona musiała odjąć od 2010 rok mojego urodzenia żeby sprawdzić czy jestem pełnoletnia :o :o :o

Gość fahgsdfgb
chyba lepiej że policzyła na kalkulatorze niż miałaby źle wydać reszty, tym bardziej że teraz takie czasy ze jak się pomylisz i wydasz komuś za dużo to nic się nie odezwie tylko schowa szybko do kieszeni, a jak za mało to i o dwa grosze się będzie wyższa inteligencja wykłócać.

no wsumie tak,chociaz ja np mimo ze jestem wyksztalcona nie potrafie liczyc serio. mam powazne problemy z wykonywaniem dzialan npdodawanie odejmowanie wiekszych liczb,jak probuje sobie wyobrazic to w pamieci tomi sie obraz rozmazuje. wieleprzykladow moglabympodawac,np w sklepie jakmam duzo zoltych to moge liczyc 10 razy i zakazym razem co innego mi wychodzi myslalm nawet zeby isc z tym do jakiegos psychologa....bo nie rozumiem, awlo- calyczasmialampoprawki,poprawki poprawek i tak w kolko . a bylam w renomowanym lo i ogolniedobrzesieuczylam no ale zmatmy niestety skonczylam zdwoja:)-pomimo najszczerszych checi

Gość xxtruteńxx
dobże i na koniec Ci nie sprzedała bo okazało się że brakuję Ci półtora miesiąca? ;)

xxtruteńxx dobże i na koniec Ci nie sprzedała bo okazało się że brakuję Ci półtora miesiąca? Oj, wyszło jej nawet 5 lat zapasu ;)