Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *pomarańczowa pomarańcza****

Prezent dla TEŚCIOWEJ.

Polecane posty

Zdaje sobie sprawę że być może to nie odpowiednie forum,do mojego pytania.Ale ze względu na to widziałam podobne pytania już tutaj,licze że mi podpowiecie. Co można kupić?

Gość kjnkjnvkc
ja przy wczorajszych odwiedzinach kupilam swojej tesciowej wielka bombonierke dobrej firmy, jezeli chodzi o okazje to przewaznie kupuje jej cos z ubrania

Może coś ze sprzętu elektrycznego- na przykład krzesło elektryczne? :classic_cool:

Okazja to urodziny. Ciuchów nigdy nie kupuje bo mogę nie trafić w gust. Co roku na imieniny czy urodziny itd dostaje zawsze czekoladki,kwiaty czy kosmetyki lub perfumy.Chciałabym by raz w życiu dostała coś innego ;) Krzesło -dobre :D Ale jeszcze zakupem, się wstrzymam ;)

Gość hahahahhhahahhahhhh
Wielką bombonierkę dobrej firmy z nadzieniem z cyjanku:)

Gość kjnkjnvkc
moze ladna filizanke z porcelany:)

A biżuterię? Widzisz, co nosi, jaki jest jej styl. Albo dobrą książkę. Albo zestaw 2 pięknych filiżnek - teściowe lubią takie rzeczy ;-)

Może dodam że: książki - nie ma ich w domu.,jak już to jakies kulinarne.Więc podejrzewam że nie lubi ich czytać. Kolczyki - nie ma przybitych uszów ;) naszyjnik i inna biżuteria to widziałam tylko jedną sztukę - i nie wiem czy nie lubi czy może szkoda jej wydać kasę :D

Gość kjnkjnvkc
wlasnie mi sie przypomnialo ze ja kilka lat temu swojej kupilam srebrna cukiernice, co prawda wydalam na nia ponad 300..ale bylo warto

Teściowa ma mnóstwo zestawy kawowo -herbacianej której dostała w prezentach od innych ludzi.Jednak ona woli pić herbatę w tradycyjnej szklance.

Gość kjnkjnvkc
recznie robiona serwete?

Trochę dla mnie za dużo 300 zł ;) Ale porcelanowa cukiernica + mlecznik może byłaby fajna ;) Bo mimo że filiżanek full to tego nie ma :D Wpadł mi do głowy jeszcze taki pomysł ;) Otóz komplet taki łazienkowy ceramiczny - kubek,pojemnik na mydło,mydelniczka itd. Dlatego że ten co ma obecnie jest już wysłużony,zniszczony,niekompletny.Tylko czy się nie obrazi ?

No to rzeczywiści może te filiżanki... http://allegro.pl/artexpert-rosenthal-sanssouci-filizanki-mokka-i1217830331.html http://allegro.pl/filizanka-rosenthal-thomas-1938r-i1224042785.html http://allegro.pl/rosenthal-cudna-filizanka-okuta-w-srebro13718-i1217582896.html Tak, tak, wiem, że brzydkie, ale próbuję się wczuć w kobietę, która nie czyta książek i nie nosi biżuterii ;-)

Serweta też super sprawa - kiedyś dostała taką na urodziny i była szczęsliwa :D Może druga do kolekcji to super pomysł ;)?

Skoro krzesła nie chcesz...;) Ja swojej kupiłam, z tego co pamiętam: bombonierka, zestaw kosmetyków, wazon, taca, świecznik, sennik... i z każdą okazją mam mniej pomysłów :) Ale nie przejmuję się za bardzo czy jej się spodoba czy nie- ważne, żeby nie było tandetne, a jej gustu tak dobrze nie znam żeby zawsze trafić, liczą się intencje... Poza tym ona też sie za bardzo nie stara- ostatnio kupiła mi kosmetyki z Lidla dla kobiet po 40. :o padłam prawie jak to zobaczyłam :P

Ksiażki czyta .....kulinarne :D Biżuteria to wisiorek który ma xx lat oraz jeśli do biżuteri można zaliczyć zegarek.To w sumie ma sztuk dwie:classic_cool:

Oczywiście mam prawie dwa razy mniej lat ;) mam nadzieję, ze do mojej 40. te kosmetyki się nie przeterminują :D

Gość kjnkjnvkc
hmm zestaw do lazienki ja wiem.. nie wiadomo jak to odbierze, juz bym wolala ta cukiernice z porcelany;)