Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KALINKA 267

NAJPIĘKNIEJSZA MUZYKA JAKĄ SŁYSZELIŚCIE ???

Polecane posty

Gość KALINKA 267

Potrzebuję pięknej muzyki lub piosenki takiej żeby wychodziły dreszcze na całym ciele. Wpisujcie proszę ......

Najpiękniejsza piosenka, jaką kiedykolwiek słyszałam, to pierwsza piosenka w mojej stopce. Nie wiem, jak to zrobię, ale ona MUSI lecieć podczas mojego ślubu w kościele, jak będę do niego wchodziła :-D

Gość Jestem koziorożcem
within temptation sanctus espiritus

Muzyka skomponowana przez Ennio Morricone... Np. "Chi mai", "Padre Ramirez", "cockeye's song"... przy tym zdecydowanie mam dreszcze, cała drżę :)

Gość ghgfjgyfujgyjk
mi ostatnio wpadła w ucho piosenka sabaton-uprising o powstaniu warszawskim w wykonaniu szwedzkim:)

Ja już mam szczwany plan: piosenka sobie leci, wchodzi mój narzeczony, a ja dopiero na solówce Slasha :-D Tylko który ksiądz się zgodzi, ech... A kościelny biorę i tak tylko ze względu na narzeczonego, mi tam nie zależy. Ale jak już, to po mojemu :-D

mi tam na ślubie kościelnym nie zależy i pewnie go nie wezmę, bo na moje weselicho nikt by nie przyszedł bo by jakiś zespół heavymetalowy grał;):classic_cool:

Chodzi mi o solówkę, która zaczyna się po siódmej minucie :classic_cool: a będę szła baaaaardzo wolno, bo będę miała baaaaardzo wysokie obcasy :-D

Pink Floyd. W szczególności chyba "wish you were here" albo "shine on you crazy diamond", ale każdy utwór PF jest perfekcyjnie zgrany, wszystko do siebie pasuje. Jeszcze Dead Can Dance jest dobry, ale które tytuły są najbardziej godne uwagi, to nie pamiętam niestety, po prostu trzeba przesłuchać płyt i odnaleźć coś dla siebie.

Widziałam, że ktoś goldfrapp wrzucił, jeszcze z takiego nurtu bardzo godny uwagi jest zespół "Lamb"

Byłam kiedyś na randce z narzeczonym, na wrocławskim rynku, w "ogródku" przed restauracją. I obok grał taki stary panczur. Jak zagrał wish you were here, to zrobiło sie jakoś tak cudownie dookoła :-) Wtedy pierwszy raz rzuciłam pieniądze ulicznemu grajkowi ;-)

Gość koaaala
do jakak hee Twoje klimaty co nieeee??? heee Maciusie z klanu i rysieee heee

Starzeję się, bo z muzyki popularnej to "Lost" Michaela Buble