Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seb8604

co z nia nie tak

Polecane posty

Gość seb8604

otóż jesteśmy razem 2 lat na początku ja o nią zabiegałem wogóle było okej teraz natomiast czuje ze dzieje sie cos niedobrego z moja dziewczyna otoz na poczatku wykasowala mi z ksiazki wszystkie numery zostawila tylko rodzine spoko nic sie nie dzieje nie doszukiwalem sie w tym niczego ja tez zostawilem jej w tel siebie teraz natomiast zaczela sie jazda bo ona zaczyna byc zazdrosna o moich rodzicow kolegow co jest wkurzajace bo czasem naprawde nie moge sie z nia widziec ciagle pisze zebym do niej przyszedl a jak nie przyjde to jest na mnie obrazona musze ja przepraszac ostatnio wymyśla że patrze na panienk ciągle klotnie sms teraz z kolei jest obrazona ze szukam pracy sprawdza tylko jaka i czy tam kogos nie bede podrywal najlpeiej to by bylo gdybym wogole siedzial w domu jak jej wytlumaczyc ze jest ok bo zaczynam sie od niej odsuwac niszczy to co do niej czuje

Gość pastafarianka reaktywacja
bo ona jest chorobliwie zazdrosna tak W OGÓLE.

Gość seb8604
ale co ja robie co ja mam robic ?przeciez nic zlego nie robie a ona normalnie nie daje chwili spokoju nawet gdy napisze ze musze sie polozyc bo jestem zmeczony to sie obraza ze z nia nie pisze do rana!

Gość rgrrgr
lol ... a ile macie lat ?

Kocha Cię ale nie może przeżyć że są inne laski na świecie,że śmiesz na mnie patrzeć.Wiesz co może pomóc..ZAcznij byc taki jak ona,pokaż jej taka sama zazdrośc jak ona Ci pokazuje.Porób afery o kolegów z pracy,może to do niej dotrze..;)

no powiem ci ze jest o ciebie zazdrosna.. i to baaardzo zazdrosna. jak na samym początku taka nie byla to teraz jej coś odvilo a może ma jakiś powód??