Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buheeeeeeeeeee

co sadzicie? kiecka z japan style.

Polecane posty

Gość buheeeeeeeeeee

http://allegro.pl/1671-szara-sukienka-tunika-golf-japan-style-2010-i1219852112.html przegladajac z nudów ciuchy na allegro znalazłam to. I się zakochałam. Zamawiała któraś cos od tego sprzedawcy? czy towar jest ok? nigdy nie kupowalam ciuchu na allegro... co sadzicie o tej kiecce? moze widzialyscie cos podobnego w sieciowkach typu H&M?

Gość No właśnie....................
Moim zdaniem bardzo fajna, ale do Japan Style to ma daleko i jeszcze trochę :) Biorąc po uwagę cenę to jakościowo nie będzie cudo, ale z rok powinno u ciebie pożyć

Gość nie gniewaj sie ale
ochydztwo ,nawet w necie widać ,że uszyta z szajsowatego materiału ,oby nie była do włożenia na raz

Gość buheeeeeeeeeee
ehhh no własnie - ta jakosc... wolałabym zeby kosztowała 80 i byla wysyłana z Polski. no i nie wiem czy ryzykowac? szkoda mi 5 dych na marne, ale taka jest piekna...

Gość hugo kopter
hmmmmm....co do Japan style - rzeczy są bardzo fajne,bardzo mi się podobają z tego ciuchy,aczkolwiek wydaje mi się,że długo takie ubrania nie utrzymają się w dobrym stanie...za niska jakość materiału wg mnie... Sukeina raczej wporządku:) Bez zastrzeżeń!:P

Gość ewvwe
będziesz żałowała. te zdjecia nie przedstawiaja tego co dostaniesz. kupiłam jedna sukienke z japan i nigdy wiecej. żałuje kazdej złotówki, a bylo to tylko 40zł. szmata na raz sie nie nadaje, szwy rwa sie w rekach. szkoda słów.