Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonyyy!

Czy jestem w ciąży? POMOCY !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zaniepokojonyyy!

Witam, zacznę od tego, że ja i moja dziewczyna nie uprawialiśmy seksu. Tylko się dotykamy. Wkładam jej rękę w majtki, ale nie robię palcówki. Dbam o to, żeby nie mieć spermy na rękach. Ona nigdy jej nie miała u siebie na dłoniach. Zawsze myję ręce przed dotykaniem itp. Nigdy nie dotknąłem spermy przed włożeniem jej ręki. Problem jest taki: spóźnia się jej okres parę dni, a przeważnie miała regularnie. Możliwe, że stres robi swoje? Poszła do nowej szkoły i się tym bardzo przejmuje, w dodatku wieczne zmiany pogody itp. Co wy o tym sądzicie? PS. No ale wiecie, parę razy masturbowałem się u siebie w łóżku. Ale raczej nic nie spadło na łóżko. A jak spadło to było to dawno, a plemniki giną do 7 dni, z tego co czytałem.. Mogę spać spokojnie?

Gość abrakadabra3543
prowokujesz ludzi? czy naprawde taki kretyn z Ciebie? 16 lat czy 17?? :/ co do tematu- Ty w ciąży nie jesteś, a plemniki na przesieradle dluzej sie trzymają bo lubią takie miękkie powierzchnie hahaha . poczytaj najpierw dziecko kochane ska się ciąża bierze a nie takie pierdoły tu wypisuj!! masakra :/

Gość zaniepokojonyyy!
Co Ty gadasz? przecież chyba jest prawdopodobieństwo, że jeżeli przez przypadek dotknąłem spermy i potem dotknąłem jej pochwy, to jest szansa? Czytałem o takich przypadkach.

Gość idź poczytaj
przygody reksia a nie za seks sie bierzesz chłopczyku

Gość zaniepokojonyyy!
po pierwsze, napisałem: NIE UPRAWIAMY SEKSU. A po drugie, jeśli nie wierzysz w takie zapłodnienie to sam idź się leczyć

Gość abrakadabra3543
Wiesz co Ci polecam?? "Dzieci z Bullerbyn". Naprawdę. Fajna książka, jak zaproponujesz dziewczynie,że zamiast dotykania jej w okolicach intymnych poczytasz jej tą książkę to ona się zachwyci, że ma takiego fajnego oczytanego chłopaka.

nie martw sie nie jest w ciazy , mowiac inaczej moze to zabrzmi dziwnie ale w ciaze nie jest tak latwo zajsc...

Gość zaniepokojonyyy!
Dzięki Martha ;) Ja wiem, że prawdopodobieństwo jest bardzo małe, ale ja panikuję, zresztą nie dziwcie mi się..