Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikwewe234

czy jestem przystojny? sami oceńcie

Polecane posty

Gość pytajnikwewe23455
a co jest złego z cerą???

jesteś przystojny lecz......niestety nie w moim typie. Ale mojej opinii nie bierz sobie do serca bo na pewno jest wiele kobiet, które by się chciały z Tobą umówić. Pozdrawiam;-)

Gość joti
jak dla mnie to zbyt szczery uśmiech :D reszta jest ok :)

Gość maliboo
jaki masz znak zodiaku?

Gość kiciaa7656
bleeee 1/10

6/10 :) Przeciętną masz urodę, tak jak jakieś 80% ludzi. Nie daj sobie wmówić, że jesteś okropny, bo tak nie jest - ot normalny facet ;]

Gość KINGA-ona
jedyne co masz ładne to łapki i opalenizne jak dla mnie masz za szeroka gębe tzn . usmiech a tacy faceci przy pocałunka slinią kobiete taką paszczą jest to obrzydliwe

"tacy faceci przy pocałunka slinią kobiete taką paszczą jest to obrzydliwe" - musiałas to pisać? Wyobraziłam sobie i teraz niczego nie przełknę, a miałam jeść kolację :-O

Gość KINGA-ona
jak usunąć tą reklame z wypadkiem ,chce sobie posłuchac muzy a tu co chwile łuuuuuuuppppppppppp z tej reklamy do szału mnie to doprowadza

Gość joti
KINGA-ona - już dawno się tak nie uśmiałam :D Szacun!

Kingo co prawda przez ciebie straciłam apetyt, ale napiszę ci jak ją wyciszyć: jak masz na dole ekranu, po prawej stronie zegarek, to zaraz obok niego jest taka ikona głośniczka. Kliknij w nią, potem mikser (chyba, że od razu ci wyskoczy) a potem jednym z suwaków możesz zmniejszyć głośność rzeczy z przeglądarki :classic_cool:

Gość KINGA-ona
czyli morał taki ze jego fota moze byc rewolucją w dziedzinie odchudzania patrzysz i przechodzi apetyt lapsze od adipexu

Gość KINGA-ona
sugar robiłam juz tym głosniczkiem ale wtedy scisza mi muze a chciałam sobie posłuchac i dupa ,nawet dzisiaj na smietnik pisałam zeby mi ja usuneli po ip. i zrobili to na jakąs godzine miałam same znaczki pocztowe a potem na nowo....łuuupppp złosliwie zapewne

Kingo ale jeżeli wyciszysz tylko jeden z tych suwaczków, ten od przeglądarki, to muzyki będziesz mogła słuchać na Winampie czy Media Playerze czy co tam masz :-)

Gość KINGA-ona
mam firefoksa w tej starej wersji i nie mam tej opcji z głosniczkiem gdzie jest nasz amant od zdjęcia on ma tam taki opi s '' angielski men'' czy jakoś tak ciekawe co robi w wielkim swiecie to ''cudeńko''

Gość KINGA-ona
a Tobie eklerka juz te czerwone kłaki wyjasniały ? ostatnio beczałaś ze farba do włosów cie w chuja zrobiła

Gość Ekspert_Philips
Niedokładnie ogolony zarost to zarzut jednej z internautek, ale faktem jest, że kobiety lubią albo idealnie gładką twarz mężczyzny albo trzydniowy zarost. Wobec tego powinieneś zastanowić się czy lepiej będziesz czuł się z zarostem czy bez. Dokładne golenie zapewni Ci golarka elektryczna, której będziesz mógł używać codziennie bez obawy przed podrażnieniami. Ze swojej strony proponuję golarkę marki Philips, np. model HQ 7310, która zapewni Ci: - idealnie gładką skórę dzięki systemowi Super Lift & Cut, czyli systemowi głowic dopasowujących się do kształtu twarzy, - perfekcyjne golenie, dzięki unikalnemu systemowi precyzyjnych cięć. Ta innowacyjna technologia posiada szczeliny i otwory, które chwytają nawet najkrótsze włoski. _________________________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.