Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stachu stach

BURDELINOWA JESTES TU?

Polecane posty

Gość stachu stach

bURDELINOWA PROSTO Z BURDLU HA HA:)

Gość prosto z Raihu
jestem

Gość stachu stach
a kto powiedzaił że mam na myśli ciebie Borderlineowa? ale teraz to juz nie ma watpilości bo sama się niejako przyznałas do tego......

O czym Ty w ogóle mówisz? A więc zupełnym przypadkiem mój nick tak bardzo przypomina neologizm "burderlinowa"? :O

Gość oj nie są oj nie
Pajace :O

Gość jak zwykle idioci na kafe...
Gówno ma większe poczucie humoru stachu czy kimkolwiek tam jesteś. Jeśli chcesz się jej za coś odegrać to primo - widząc twoje zachowanie i sposób w jaki to robisz, nie masz powodu bo najwyraźniej zostałeś zmieszany z błotem za swój udowodniony idiotyzm, brak penisa lub coś innego (ale oczywiście wszyscy wiemy o tamtych dwóch); secundo - potrafię czytać i po samych postach widać, że borderlineowa jest bystrą i elokwentną dziewczyną, jedynie czasem zbyt otwartą, zbyt szczerą i zbyt ostrą. Tak czy siak wychodzi na to, że jesteś łajzą stachu.

Gość Lookrecja probuje
o prosze 😴 jaki tu mamy piękny dowod ledwo pojawilas sie na forumie,a juz znalazl sie ktos, kto po upadku topiku nakreslil piekny elaborat w twojej obronie😴 dziwnym zbiegiem okolicznosci wszyscy twoi obroncy są tacy ĘLOKWENTNI 😴 💤

Gość Lookrecja probuje
"i po samych postach widać, że borderlineowa jest bystrą i elokwentną dziewczyną, " 💤 :classic_cool:🖐️