Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oblałam***

oblałam dzisiaj egzamin na prawko

Polecane posty

Gość oblałam***

na łuku... Jestem zła na siebie. Łuk wychodził mi perfekcyjnie do ostatniej chwili a na placu lipa :(. Byłam zestresowana i to mnie zgubiło. Jutro zapisuję sie na poprawkę.

Gość Łączymy się z tobą w smutku

Gość ot i masz
a który raz zdawałaś?

Gość omggg
szkoda... Jak bedziesz podchodzic znowu to wyobraz sobie, ze gosciu jest nagi... to pomaga, uwierz mi :)

ale z ciebie sierota lepiej, żebyś nie wyjeżdzała nigdy na drogi taki łuk to sie robi z zamkniętymi oczami, a ty będziesz tylko zagrożeniem na drodze.

Gość oblałam***
pierwszy raz zdawałam. Córeczka tak bardzo za mnie kciuki trzymała. A ręce to mi się tak trzesły,że myślałam,że upuszcze dowód jak mu dawałam. Gorzej byłam spięta niż na maturze

Gość oblałam***
przystojniaczek no widzisz,ty za pewne jest doskonałym kierowcą i na dodatek jaki 'skromny'

Gość oblałam***
powodzenia życzę na egzaminie :)

Gość ot i masz
ja za pierwszym razem tez łuk oblałam choć umiałam go idealnie...niestety emocje i stres wzięły górę gdyż wszystko co się dało na łuku zrobiłam źle a egzaminator był taki super i tak mi pomagał ale gdy przejechałam za linię i przewróciłam tzw. pachołek to powiedział ze tym razem to juz nie może mi pomóc hehe za drugim razem było ok-zdałam i plac i na miescie ale trzęsłam się ze strachu jak galareta:) powodzenia na poprawce!

Gość omggg
No nagi, że w ogole całą ta cholota, ktora gapi sie na Ciebie jest naga a facetom wiszą wacki ;) Zawsze tak robie w stresujacych sytauacjach i nigdy sie na tym nei przejechalam :) Polecam ;)

Gość oblałam***
do przystojniaka uuu znasz to z doświadczenia. Szczere kondolencje

nigdy nie miałem córki, a tak jestem dobrym kierowcą i widze takie sieroty jak ty za kierownicą prawie codziennie jak odwożą dzieci do szkoły to aż serce mnie boli...:o

Gość oblałam***
no właśnie ten stres gubi. Przed egzaminem wykupiłam pare godz żeby po mieście poszło gładko... A tu na łuku oblałam. Eh.

Gość oblałam***
do przystojniaka ależ oczywiście,że jesteś doskonały. Twój nick mówi sam za siebie. Twoja 'skromność' mnie poraża. Chyba nie ma na tym świecie lepszego od ciebie hehe :D Kurcze ja to nie wiem czemu się tak zestresowałam,może dlatego,że nasłuchałam się złego o egzaminatorach jak to oni potrafią za byle co oblać

słusznie, że za byle co oblewają jakbyś przyjebała na parkingu w inne auto, a nie wyjechała za linie pomyślałaś o tym ? Nie no masz racje samych pierdół sie czepiają, żałosne, że takie rzeczy mówisz nie mają prawka...:o

Gość oblałam***
zmykam spać, jak tylko zdam (lub nie zdam) to Wam napiszę:). Powodzenia dla wszystkich zdających! :D

Gość oblałam***
haha ale ja nie wyjechałam za linię! Nie dotknęlam nawet pachołka! 2 razy zatrzymałam samochód tak,że maska tak pół metra wystawała z koperty. Na linie nawet nie musnęłam kołem

Gość oblałam***
może doskonałym kierowcą jesteś,ale kulturą poszczcicić sie nie możesz. Najeżdżasz na człowieka tak jakby kogoś zabił na tym placu,nie zapytając nawet gdzie zrobił błąd.

Gość Olkuuu
A ja zapewne obleje jutro. Po raz drugi. I chyba nigdy kierowcą nie będe ;P

Gość Doriiiaaa
ja tez z a pierwszym razem oblalam na łuku zdałam za 3 razem i po tygodniu kupiłam s obie samochód i od kilku lat przemierzam polske wzdłuz i wszesz taki mam z awód w iec s ie nie martw bedzie dobrze:)

Gość Doriiiaaa
przystojniaczek- tacy jak ty sa najgorsi kierowcy:) madrza sie a łamia przepisy o wile czesciej niz kobiety taka parwda kobiety jezdza bardziej przepisowo a faceci tylko gazd do dechy 2 lata temu wracalm z warszawy i na ostrym zakrecie taki cwaniaczek mijał sznur samochodów (mnie tez) i zderzył s ie czołowo z tirem ,zginoł na miejscu ,tez był taki pewniak pewnie stwierdził ze reszta zbyt wolno jedzie i chciał ich wszyskich wyprzedzic przegioł wyprzedzajac na ostrym zakrecie to był bardzo młody chłopak zreszta nie az widze jak ktos wyprzedza a z naprzeciwka jedzie samochód i w 99% sa ta mezczyzni miedzy 25-35rokiem z ycia

Gość oblałam***
Hej! :) TRZYMAJCIE KCIUKI! JUTRO MAM POPRAWKĘ. Dam znać jak będę po. Pozdrawiam :)

Gość wiiiiki
a ja wczoraj zdawalam i oblalam na placu;/ na glupim luku, ktory umialam perfekcyjnie. zawsze sie go balam, bo wyjezdzalam zza zakretu blizej prawej strony, a wczoraj polecialam po slupkach z lewej. masakra;/ jestem tak zla na siebie ze nie moge:(