Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Jesteś tu?

Polecane posty

Miło tu u was Co raz więcej ludzi Ale na mnie już pora Bawcie sie dobrze Konsternacja89 dzięki za dziadkowe winko, miło było je wypić w twoim towarzystwie Dobranoc "D

Siedzę po nocach bo uwielbiam tą błogą ciszę wokół, mieć czas dla siebie to coś wspaniałego:) nawet jak się potem ma worki pod oczami:D

Zasobny barek :P A ja mam ochotę na śliwowicę :P Chociaż już po dziadkowym winku wiodę prym w zakładaniu godnych pożałowania tematów :P

Dzisiaj był pierwszy dzień moich prawdziwych wakacji. Nie miałam nad głową bata pod postacią egzaminu z fizyki... Trochę frustrujące, że cały dzień spędziłam na kafe... ale mogło być jeszcze gorzej :P

u mnie w domu szpital, ale ja się trzymam:) tak w ogóle to wam powiem,że pogoda nad morzem była dzis nieciekawa przez większość dnia lało:(

noooo pogoda sie juz psuje. koniec lata.. szykujemy sie na zimie :/

a ja tak uwielbiam ciepełko i słonko.... Wyemigruję chyba do jakiejś Hiszpanii albo co, bo mi w tej Polsce za zimno jest, muszę spać w skarpetkach, faceta nie ma w łóżku to skarpety tylko zostają....

"Koci zamek" - upatrzyłam sobie to miejsce i chętnie się tam zatrzymam... nie wiem jeszcze jak z cenami, mam nadzieję, że podołam finansowo... bardzo klimatyczne mi się ono wydaje...

Ja w Zakopanem mieszkam sobie w Willi Nałęcz, ładnie, ceny przystępne, wyżywienie w cenie i na dole w piwnicy bardzo klimatyczna restauracja/stołówka/bar w jednym:) miło tam wracać, a do Krupówek 5min marszu:)

bylam 2 razy w zakopanym, ale nie pamietam gdzie nocowalam :( w tym roku bylam w wierchomli. jesli ktos jedzie wylacznie na narty to polecam :) ale i wieksze miasta sa w poblizu.. i slowacja tez.