Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Warszawiak.....

związek na odległość. Czy ciągnąć to dalej?

Polecane posty

Gość Warszawiak.....

Witam wszystkich kafeterowczów. przechodze do rzeczy i prosze o wasze opinie i porady na ten temat. 5 miesiecy temu poznałem swoja dziewczyne. bylo dobrze w okresie wakacyjnym. przyjezdzalem do niej czesto. teraz zadziej bo ona ma szkole i sama mi mowi zbym rzadziej przyjezdzal. ja zaczynam od pazdziernika studia a ona jest maturzystką. Bardzo ją kocham. powiecie ze jestem glupi poniewaz utrzymuje zwiazek na odleglosc 160 km. nie mam problemow z dojazdem. stac mnie na taki zwiazek. Nie wiem co ona robi poza tym co mi pisze. pytalem jej czy podchodzi powaznie do naszego zwiazku a ona odparla ze zyje chwila i cieszy sie zyciem ale kocha mnie. Jestem zazdrosnikiem. Jestem w 50% romantykiem, a 50% draniem czyli normalnym facetem ;p ona nie cierpi romantyzmu. jestem w kropce. Myslalem zeby zerwac ale nie mam odwagi przed bolem. Szczerze jej ufam ale nie ufam facetom z ktorymi sie zadaje. dodam ze ona ma plany za rok wyjechac do gdyni na studia. gdy z nia o tym rozmawiam ona twierdzi ze nie wie co bedzie za rok i roznie moze byc. staralem sie w miare przejrzyscie napisac co mnie trapi;p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować