Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co POlaczki?

no i co POlaczki

Polecane posty

Gość no i co POlaczki?

macie wasza wolnosc! tyle ludzi naginelo o wolnosc Polski a wy dalej glosujecie na komunistow! p.komorowski wam pokaze gdzie wasze miejsce w szeregu! i strajkow ani walk na ulicach o wolnosc nie bedzie bo jestescie pojebanym,tchorzliwym pokoleniem skundlonych polaczkow!!!

Gość ciekawaaaaaaaa
lepszy pan komorowski niz ten drugi fanatyk. I pomysleć, że zastanawiałam się czy aby na niego nie oddać głosu....

Gość Dominissssss
w dupie mam kmorowskiego i cala reszte ;) Na nikogo nigdy ni glosowalam i nie mam zamiaru :)

Gość pdhdhdhhhhhhhhhh
zajmnij sie pojebie praca a nei siej fermentu chory kraj

Gość ciekawaaaaaaaa
no i co POlaczki? zapomnialem dodac: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/zakajew-zatrz ymany-przez-policje ,1,3689558,wiadomosc.html ha...nawet linka porządnie nie potrafisz kleić a za politykę się bierzesz? śmiechu warte...he he he he he

Gość jeśli słowo POlaczek ma
oznaczać osobę srającą z rozmachem na nurt narodowy a już zwłaszcza narodowo-chrześcijański to chętnie nim zostanę :) Ale akurat pan Komorowski mi tu nie pasuje - taki sam klerykalny bałwan jak i ten drugi, tyle że ciszej siedzi i sprawia wrażenie psychicznie stabilnego. Zrozumcie w końcu: różnicy między PO i PiSem nie ma, oni się pokłócili o kampanię i obsadzenie stołków, a nie o program a już najmniej o POlskę.

Gość no i co POlaczki?
ciekawaaaaa ty to juz sie nie wypowiadaj,znana jestes na forum jako jedna z wiekszych idiotek ,wiec...........................plisssss!!! ps.oponeci! glosowaliscie na komorowskiego??/ buahahahahahahh!!!!!!!!!!!!! juz jestescie nastepna republika rosyjska! czujecie sie jak szmaty???

Gość ale bohater za trzy grosze
> a wy dalej Jakie "wy"? Jakie "Polaczki? A ty to kto? Obcokrajowiec jakiś? Polaczek jak cala reszta:-D

Dla mnie tu może być republika chińsko-nepalska, chcę tylko demokracji i dobra mojego osobistego tyłka.

Gość ciekawaaaaaaaa
no i co POlaczki? ciekawaaaaa ty to juz sie nie wypowiadaj,znana jestes na forum jako jedna z wiekszych idiotek ,wiec...........................plisssss!!! tylko większy idiota ode mnie może tak powiedzieć , tym bardziej że jestem na tym forum od wczoraj...he he he zatkało kakao?

Gość no i co POlaczki?
jestescie niczym innym jak szmatami!! taka sciera!! wasze wladze aresztuja czlowieka ktorego sami zaprosili,bo tak kvrwa putin sobie tego zazyczyl!! WSTYD!!! DLA CALEGO POLSKIEGO NARODU!!!

Gość no i co POlaczki?
ciekawaaaaa nie rob z siebie idiotki wiekszej niz jestes!!!

Naród, wstyd? Polska to tylko parę literek w dowodzie osobistym, który równiez dostaniesz, gdy będziesz pełnoletni. Naprawdę nie ma różnicy co tam jest napisane i w jakim języku.

A co my robimy w Afganistanie? Czy czasem nie walczymy z terroryzmem?! A tu użalamy się nad Terrorystą, ha,ha,ha. Rosjanie też walczyli w Afganistanie, potem my. Czy to znaczy,że za parę lat będziemy walczyć z Czeczenią?

Gość ciekawaaaaaaaa
pozory często bywają mylne..he he he ale jesteś głupim pasztetem..... widać żeś polaczek....100% buahahaaa

Gość gerdaaaaa
Od kiedy Komorowski jest komunista?

Odkąd Jan Rokita chciał zostać premierem - wcześniej był gorącym patriotą.

Gość ale bohater za trzy grosze
>jestescie niczym innym jak szmatami!! Jeśli już, to "jesteśmy" a nie "jesteście". Ty też jesteś Polakiem/Polką. >wasze wladze "nasze władze" a nie" wasze". >WSTYD!!! DLA CALEGO POLSKIEGO NARODU!!! A co cię tak nagle ten polski naród, jego problemy i wstyd zaczęły obchodzić jak dwie sekundy temu wyzywałeś tenże polski naród od szmat i ścier? Czy takie palanty nie widzą swojej śmieszności pisząc "polaczki" itp, jak sami też są tej narodowości?:-) To tak, jakby jeden Murzyn wyzywał drugiego pogardliwym "Nigger";-D

Gość pilote9
Gościu czy Ty masz włączony jakiś filtr w mózgu czy masz zamontowany nadajnik Radia Maryja?

Gość ciekawaaaaaaaa
amen

Gość gerdaaaaa
A na czym wedlug ciebie polega patriotyzm? Bo wedlug mnie to dazenie do wspolpracy z innymi panstwami i patrzenie w przyszlosc. A patriotyzm Kaczynskich polegal na obrazaniu sie na inne panstwa i ciaglym rozpamietywaniu krzywd, ktore doznalismy tzw. polityka historyczna. Takim patriotyzmem niewiele zdzialali.

Gość meszugene.
NIGDY NIE ZAGŁOSUJE NA TEGO HAMULCOWEGO J.Kaczyńskiego A TY UJADAJACY pisowski KUNDLU malo wam nastepnej porazki w wyborach???? Juz wam NIC nie pomoze - piana z wscieklosci cieknie wam po tych pisowskich mordach - hau hau hau hau

I bardzo dobrze że tego całego Czeczeńca zatrzymali! A na sybir z tą swołoczą. Wsadźcie se w **** te wasze prawa człowieka, idioci. Myślicie że te Czeczeńce będą wam tyłki lizać za to że ich bronicie? Będzie jak z Bin Ladenem, najpierw amerykańce mu pomagali a potem im wpakował dwa samoloty w tyłek. To samo z tymi Czeczeńcami będzie! Brońcie ich dalej, tylko żebyście się nie zdziwili jak potem dojdą u nich do władzy jakieś Taliby i wam pałac kultury w warszawie popsują.

Gość MadmłazellBlond26
JAKOŚ NIE LUBIE OKREŚLENIA POLACZEK TAK MÓWIĄ SMIESZNI EMIGRANCI NA GARACH :D