Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje geste neigdys wlosy

wlosy wypadaja garsciami! co robic?

Polecane posty

Gość Pompadour
Może ja też powinnam? Hmmm .... Ale ja najpierw odwiedzę okuliste potem dermatologa. Miejmy nadzieję , że to nie łysienie plackowate.

czytalam, ze to moze byc nawet skutek nowotworu :( 2 lata temu zmagalam sie z lagodnym nowotworem, ale juz go nie ma. Boje sie nawrotu

Gość Pompadour
Czyli obydwie musimy udać się do lekarza. Tu trzeba porządnej rady. Ja borykam się bardziej z tymi rzęsami.

Gość Pompadour
Zapomnialam... A może bralas skrzyp polny?? Ja to na rzesy kupilam ale mi bardziej na wlosy pomaga niz rzesy.. mniej wypadają/// i jeszcze capivit piekne wlosy. Codziennie myje wlosy w szamponie lawendowym albo w rozmarynowym.

bralam juz rozne tabletki, witaminy, uzywalam odzywek. Nic nie pomaga. Przyczyna musi lezec glebiej :(

Gość Pompadour
Ja chyba pojde po skierowanie żeby mi krew zbadali i te inne... Może jakis witamin brakuje albo moze chore na cos jestesmy.

raczej nie obedzie sie bez porady. Ja naprawde mam ejszce duzo wlosow, choc juz tyle ich stracilam. Mam przeczucie, ze to jednak problemy ze skora glowy. Moze tez to brak magnezu ? Unikam czekoaldy jka tylko sie da, zeby utrzymac nienaganna linie..

Gość Pompadour
Faktycznie... Magnez i żelazo!!! To mogą też być te przyczyny wypadania rzęs i wlosow!

Gość Pompadour
Trzeba bedzie kupic te tabletki. Ja biore magnez z Pharma-nord a żelazo to w czekoladzie gorzkiej z orzechami...

Gość Pompadour
A może wiesz czy w sephorze dostane TALIKE lipocils?? taka odżywka do rzęs...

Gość zadowolonaaaaaaaaaa
zadne tabletyki ci nie pomoga wiem bo tez tak mialam plukaj w wodzie z octem, ja po msc juz widzialam poprawe

o matko, woda z octem ? :) hehe to jak mojego psa kapie to zawsze potem woda z octem czyszcze mu siersc