Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fistaszkowe CUKIERKI

WŁAŚNIE ZNALAZŁAM ŻYWE ROBALE W CUKIERKACH!!!!!

Polecane posty

w takich http://www.opinie.egospodarka.pl/Wawel-Cukierki-fistaszkowe,3431.html#a-komentarz-add ja pierdole...nim zauważyłam to kilka zjadłam!! jak to możliwe?!?! kiedyś słyszałam, że w orzechowych czekoladach wedla były znajdowane.... masakra!!! wam się kiedyś zdarzyło w jakimś produkcie??

Gość fdgfdgdg
tak( wlasnie w czekoladkach z orzechami;/ blee

Gość To są larwy moli
spożywczych. Niestety można je przywlec ze sklepu w różnych produktach.

aha czyli te larwy atakują produkty a nie, że w składzie przy produkcji użyto zarobaczonych orzeszków tak?? apropo moli spożywczych to w tej reklamie środka do odstraszania moli co babka mówiła, że w swojej kuchni nie widziała moli a potem były przyklejone to prawda, że są one w każdej kuchni?? i, że w dzień jak się otworzy szafkę to nie ma ich ani śladu? jak to możliwe, że są a ich nie widać?? to gdzie one siedzą???? dręczy mnie jeszcze myśl o prosakach... w programie magdy gesler widziałam, że w restauracjach gdzie zalega tłuszcz (a właściwie to w każdej) są całe stada prosaków!! czyli mam rozumieć, że takie cholerstwo biega również po moich blatach kuchennych????? ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy w spermie tez są robale?

do ladaco: nie jestem chytra dam ci pół litra

Gość To są larwy moli
Mole nie muszą być w każdej kuchni, ale jak już się je skądś przyniesie ciężko się ich pozbyć. One są przeważnie w takich suchych produktach typu kasza, mąka, ryż, cukier. Nie zawsze je widać, bo mogą być tylko jaja z których dopiero się wylęgną larwy. A z larw potem urosną te latające. To że zdarzają się np. w czekoladzie jest efektem tego że jajeczka moli nie giną w wysokich temperaturach.

teksty o spermie, wodce itp to podszywy.. mi nie do śmiechu jest teraz bo mozliwe, że to zeżarłam.. cukierki przyniosłam do domu wczoraj. teraz pozbyłam się ich z domu. mam najdzieję, że się nie zalęgną przez to u mnie teraz będę bała się użyć jakiejkolwiek przyprawy.. i cokolwiek kupić strach

Gość To są larwy moli
fistaszkowe CUKIERKI na szczęście one nie są szkodliwe więc jak zjadłaś to nic ci nie będzie :D Chociaż współczuje bo to okropne. Ja to mam jakąś schizę od jakiegoś czasu, ze co kupie to patrze czy tam robali nie ma :D Ale to dlatego że mam mole, ale na szczęscie te ubraniowe. Już z dwojga złego lepiej mieć te, bo przynajmiej ich w kuchni i żarciu nie ma :D Ale nie chciałabym mieć tego dziadostwa spożywczego. Okropieństwo.

czytam właśnie o prusakach i mam pytanie.. czy jeżeli są w czyimś mieszkaniu to będzie się wiedziało o ich istnieniu? czy może być tak, że nie ma żadnych widocznych śladów prusaków a są...? słyszałam, że żerują w nocy więc nie wiem..