Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimbooo

moja koleżanka z naszej klasy wstawiła mnóstwo fotek z wakacji na na wyspach

Polecane posty

Gość bimbooo

kanaryjskich, a ja wciąż telepię się na bezrobociu i ni chuja nie mogę pracy znaleźć ani nigdzie wyjechać:O:( 😭

Gość Moj nie pomaga bo zajmowanie
na bezrobociu masz duzo czasu zeby tez opanowac photoshopa :)

Gość tty
dawaj jej profil :classic_cool:

Gość bimbooo
nie dam profilu, nie będę się kompromitować, ona jest w porządku dziewczyną, jej fotki to nie photoshop:O Ja składam co miesiąc około 20-30 CV i nic a inni mają takiego farta ze mogą podróżowac gdzie i kiedy chcą:O

Gość bimbooo
aż się płakać chce..... niedawno złożyłam wniosek na dofinansowanie studiów podyplomowych przez urząd pracy i czekam na odpowiedź. Te studia są nadzieją że znajdę ciekawą pracę która mnie interesuje bo jak nie to nie wiem co począć ze sobą:O

Gość tty
pomyśl o sponsoringu tak 90% pracuje i tez wyjedziesz na wakacje

Gość asoliwka
właśnie ja tez chce iść na studia podyplomowe, 3 lata temu skończyłam studia magisterskie i jestem zarejestrowana w up już wiele lat. Jest mozliwosc dostania pomocy finansowej z na studia podyplomowe?? CO trzeba zlozyc w up zeby dostac taka pomoc finansową? Jak mozesz to prosze napisz. dziękuje

Gość bimbooo
asoliwka! trzeba śledzić informacje na stronie internetowej swojego urzędu pracy, bo czasem ogłaszają konkurs na dofinansowanie studiów podyplomowych i wtedy składa się wniosek na dofinansowanie wraz oświadczeniem organizatora studiów podyplomowych. Druki można pobrać ze strony pup albo idziesz do nich i prosisz o papiery do wypełnienia. U mnie było takie ogłoszenie i skorzystałam z okazji.

Gość asoliwka
aha dziękuje, ja codziennie śledzę stronę up z mojego miasta i wkurza mnie to, ze teraz zrobili przygotowania zawodowe tylko do 30 r. ż porobili jakieś ograniczenia wiekowe, zwariować można i pracy tez nigdzie nie ma

Gość make me wonder
nie przejmuj sie, wyspy kanaryjskie to nie jest az taka frajda jak brzmi...bylam, sprawdzilam i wiecej nie pojade:) Glowa do gory, na wszytsko przyjdzie czas, pomalutku i Ty tez bedziesz podrozowac w duzo piekniejsze miejsca!!!Tego Ci zycze!

Gość bimbooo
make me wonder, dzięki potrzebowałam takich słów :O

Gość make me wonder
nie mieszkam w Polsce od kilku lat (Australia),wiem ze nie jest latwo z praca..a tym bardziej taka zeby mozna bylo sobie pozwolic na wakacje. Wierze jednak ze na wszytsko jest czas, na przemyslenia, szkole i prace...a potem i podroze. Moze to naiwne..ale u mnie to dziala i wyglada na to ze czasem takie przestoje byly potrzebne aby miec cos wiecej:) Bardzo chcialabym abys uwierzyla ze bedzie lepiej..

Gość wujek ales gut
zaufac bogu trzeba