Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona25

Czy seks codziennie to przesada?

Polecane posty

Gość Żona25

Słuchajcie,mam takie pytanie.Czy seks codziennie(ale raz dziennie) to rzeczywiście taka przesada?W ogóle jak często się kochacie?Mój mąż zarzuca mi ,że jestem nimfomanką i tylko seks mi w głowie:O

Gość prowodyr
Dla każdego norma jest inna zależy nie tylko od temperamentu ale też od tego jak żyjemy (praca,problemy,zmęczenie ,stres)

O matko, wychodzi na to, że jestem nimfomanką a mój narzeczony seksoholikiem! Patrzcie, jakich to ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na kafe :-D

Gość Żona25
sugar,jaka Ty głupia jesteś.Przecież pytam a nie stwierdzam,zaskoczyłaś?Rozumiem,że chciałaś się pochwalić jak masz zajebiście.Poinformowałaś wszystkich na kafe jaka jesteś przebojowa:O

Żono, nie chciałam się chwalić, a jedynie niewinnie zażartować. Rozumiem, że zarzuty twojego męża są dla ciebie bolesne, bo utarło się, że to mężczyźni mają większy temperament. To jednak nieprawda, często zarza się w związkach sytuacja podobna do twojej. Może masturbacja raz na jakiś czas byłaby dla ciebie rozwiązaniem? Nie wyzywaj mnie, bo nic do ciebie nie mam :-)