Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana matuchna

Topik dla sfrustrowanych matek, które chcą się powyżywać na innych.

Polecane posty

Denerwuja mnie te ciumkające mamuśki zdrobniające każdy wyraz. Debilki :D

wkurzają mnie też rodzice pozwalający na wszystko swoim małym potworom :/

Gość a mnie wkurza własne dziecko
Zawsze taka grzeczna była, ze aż milo, a dziś taki cyrk odstawiła w przedszkolu, ze miałam ochotę ją wyprowadzić z sali przetrzepać dupę i zabrać z powrotem do domu. Oj pogadam z nią sobie jak wróci do domu. Wstyd mi tak dziś było.

mnie moja też czasem wkurzy, ale co mam jej zrobić? Mam czasem ochote walic głową w mur. Nigdzie nie wychodzę, siedzę z córką w domu i ogólnie do dupy jest :O

Moja od wczoraj nie jest sobą. Nie wiem co jej się stało. Czy to wpływ przedszkola. Do tej pory była bardzo grzeczna, a wczoraj już miałam ochotę jej dupę przetrzepać, ale skończyło się na zakazie oglądania dobranocki i braku słodyczy, a dziś już przeszła samą siebie. Zrobiła taką akcje w przedszkolu bo nie będzie jeść śniadania, że na miejscu przedszkolanki to tak bym przez dupę zdzieliła. Ale mi pani kazała wyjść że się niby uspokoi. Na pewno tak tego nie zostawię. Jak wróci to sobie pogadamy i chyba bajki przez dłuższy czas się u nas nie pojawią.

Gość jak słysze te ciagłe
zdrobnienia to mi niedorze. dzidziuś je kanapeczki z szyneczką , popija mlesio i jeszcze trzeba zrobic obiadek dla mężusia. błee

to niech nie je. Jak zgłodnieje to zacznie jeść. Te zdrobniałe gadanie to jakiś koszmar Byliśmy na spacerku na placyku zabaw, Kubunio tak śliczniutko biegusiał, później zjadł bułeczkę z masełkiem i szyneczką, popił herbatką z kubeczka, a później śpiochał a jak sie wyśpiochał to zrobił rzadką kupkę do pieluszki... och i ach :O

Gość Ojej a co ta twoja dziewczyna
dziś nawyrabiała w tym przedszkolu??? I jakim cudem z nią tam siedziałaś? To nie zostawiasz dziecka i nie wychodzisz od razu, tylko z nim tam siedzisz???

Gość SPIIIIIERRRDALAJ
to do tego powyżej

Gość bleeeeeeee
A ja jak jestem zła na moje dziecko to pod nosem wiązanke puszczam. Teraz jeszcze młoda nic nie rozumie ale co bedzie jak zacznie? Jak ja dam upust swoim nerwom??

Gość SPIIIIIERRRDALAJ
ale mam chciwę na mocną palcówę wrrrrrrrrrrrr

Zostawiam, ale podałam dziś czystą piżamę i ręcznik i czekałam, aż mi podadzą te brudne żebym do prania zabrała. Stałam w drzwiach i patrzyłam. Córka weszła z uśmiechem, przywitała się. Pani jej mówi, żeby usiadła bo będą śniadanko jedli, a ta żaba się zaczęła rzucać, ze ona nie chce i pani ją sadza, a ta się szarpie, kopie, wrzeszczy. Mówię jej żeby natychmiast do mnie przyszła, ale pani mi wcisnęła tą piżamę i kazała iść że one sobie z nią poradzą i się zaraz uspokoi. Myślałby kto że taki niejadek z niej. W domu zjada wszystko co tylko zobaczy, w przedszkolu też dotychczas po dokładki biegała, a dziś cyrki. Od wczoraj coś jej się poprzestawiało i chodzi tylko i szuka zaczepki.

Gość wstydze sie na czarno
to ja tez napisze: wkurza mnie, ze mala wola mnie do swojego pokoju tylko po to, zebym jej cos podala, cos co lezy w jej zasiegu, kaze sie nosic na rekach jak dzidziusia, gdy zasypia, wola mnie 20 razy i musze jej podac to miska, to lalke, to zabawkowa pralke:O, za chwile chce pic, za 5 minut znowu pic i chociaz klade ja o 21 to zanim zasnie jest 22.30, gdy ignoruje ja wpada w histerie, zapowietrza sie i nie moze zlapac oddechu, wiec nie moge dopuszczac do napadow histerii. Ogolnie jest grzecznym i kochanym dzieckiem, tylko te jej zachcianki:O