Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jk,jmhnjgbfd

Czy zawsze nosicie majtki pasujace do stanika?

Polecane posty

Gość jk,jmhnjgbfd

Ja do kazdego stanika staram sie miec 3-4 pary pasujacych do niego majtek, jak kupuje komplet majtki-biustonosz to tez dokupuje jakies pasujace majtki. Myslalam ze kobiety zwracaja na to uwage a chodze teraz na fitness i jak widze jak kobiety sie przebieraja w szatni to robie welkie oczy. np. ostatnio dziewczyna miala na sobie czarny stanik, na miseczkach byla naszyta polprzezroczysta ecru koronka a do tego miala majtki-bokserki bawelniane w kolorowe paski :O

Gość Ola z Warszawy
ja wcale nie nosze majtek

Gość Boluś Oluś
Czy pod majtkami masz słodką cipkę ?

Gość joti
O Matko! A spodnie i bluzkę też musisz mieć pod kolor? Przecież to jest indywidualna sprawa każdegi i nie widze w tym nic dziwnego, że ktoś ma bielizne nie do pary, a wręcz z zupełnie innej parafii :)

Gość Klione
faktycznie, masz wielki powód, żeby sie dziwić każdy chodzi ubrany tak jak mu wygodnie. Jak dziewczyna lubi bawełniane bokserki w paski to czemu ma z nich rezygnować? Przeciez widac je tylko przez te 10 sekund jak się przebiera.

Gość werrettn5n5
czasami mi sie zdarza,jesli zakladam czarny stanik - zalozyc czarne majtki,ale w ogole nie zwracam na to uwagi - nie mam faceta wiec co mnie obchodzi jaki kolor ma moja bielizna,byle by byla dobrze dobrana (zadne 75C) wole wydac wiecej na dobry stanik niz na pasujace gacie

i majtki i biustonosz muszą być czyste. a czy pasują do siebie to już ,w g mnie, sprawa drugorzędna...

Gość jk,jmhnjgbfd
Raz czekalam w kolejce do przymierzalni, bylo widac w niej nogi od polowy lydek i weszla lalunia, rurki, skorzana kurteczka, torebka playboy, obwieszona bizuteria, kozaki na szpilkach, przy kozakach tez jakies swiecidelka. sciagnela buty a na nogach pomaranczowo-zolte skarpetki pięciopalczaste :D

Gość jk,jmhnjgbfd
Zastanawialam sie po prostu czy kobiety zwracaja na to uwage :) Mi rowniez nie raz zdarzalo sie ubrac bielizne nie patrzac czy pasuje do siebie spieszac sie rano na uczelnie, ale nie wyobrazam sobie w takim zestawie jak ta dziewczyna spotkac sie z chlopakiem albo pojsc w miejsce gdzie wiem ze bede sie przebierala przy innych. I zeby nie bylo ze sie stroje-bielizne mam nie tylko seksowna, sportowa rowniez ;)

Tak, zawsze noszę majtki pasujące do stanika - bielizny mam dużo i kupuję ją wyłącznie w kolorze czerwonym, malinowym, kremowym i czarnym (często te kolory przeplatają się ze sobą w ramach jednej sztuki), więc musiałabym bardzo się postarać, aby któregoś dnia założyć zestaw zupełnie niespójny (i tak byłaby to pewnie wyłącznie niespójność faktur). I posiadanie faceta nie ma tu nic do rzeczy - gdy go nie miałam, też dbałam o spójność kolorystyczną, niespójność przeszkadza mi, sama ze sobą bym się źle czuła, takie już moje subiektywne poczucie estetyki. ;) Inna sprawa, że to, czy inne kobiety w przebieralni mają bieliznę zgraną kolorystycznie, czy nie, lata mi koło noska - nie podoba mi się, to nie patrzę, ich sprawa. ;)

Gość jk,jmhnjgbfd
Przestancie, nie najezdzajcie na mnie :) Chcialam tylko poznac opinie innych. A ta dziewczyna smiesznie wygladala bo cala jak z okladki CKM-u, skora, szpile, wszystko czarne+bizuteria, seksowna a tu kolorowe palczaste skarpetki jak dla dziecka ;)

Zawsze jak kupuję stanik to do tego majtki z kompletu. Tylko, że ja noszę bardzo skromną bieliznę, w sensie bez koronek, falbanek, kokardek i innych takich ceregieli, wiec w razie majtkowej "usterki" łatwo dokupić jakieś pasujące. Bokserki damskie też bardzo lubię, takie w kolorowe paski brzmią fajnie :) Nie przesadzaj. Bielizna ma być czysta, wygodna i dopasowana, jak ktoś nosi wszystko z innej parafii to jego sprawa, co Ci do tego?