Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jimbooo

dziewczyny czy wasi znajomi koledzy też robią takie prezenty??

Polecane posty

Gość jimbooo

moja koleżanka (26 lat) dostała od dobrego kolegi wibrator i wibrującą muszelkę i mi to pokazała, czułam się niezręcznie i nie wiedziąłam co powiedzieć:O to nie jest prowokacja :O

Gość jimbooo
oczywiście jeden prezent był na urodziny a drugi na dzień kobiet, od kolejnego kolegi dostała ksiażkę o seksie...

Gość paltzeson
ja sama takie robię :classic_cool: kiedyś kupiłam na urodziny koleżance jako dodatek do prezentu , dwa kutasy z czekolady. jeden biały , drugi czarny :classic_cool: potem zrobiłyśmy wyścigi , która szybciej zje penisa :classic_cool:

Gość jimbooo
no to chyba moze jestem nienormalna.. albo mam nienormalnych rodziców któzy mnie wychowali w silnym poczuciu wstydu jeśli chodzi o seks ..

Gość jimbooo
ludzie bo ja się czuje jak idiotka i się wstydzę jak oni pokazują mi coś takiego :O

no jak mi mąz kupił wibrator tez pokazałam znajomym :D nie widze nic w tym dziwnego

Gość jimbooo
no ale mąż to co innego niż kolega :)

Gość jimbooo
seksowna bielizna to nic wielkiego w porównaniu z zabawkami z sexshopu

Gość jimbooo
jestem osobą nieśmiałą, wrażliwą i wstydliwą .. widać że potrzebny mi jakiś specjalista :O beznadziejnych rodziców miałam , jak byłam mała to oni mnie wyrzucali z pokoju jak w telewizji były sceny pocałunku, erotyczne itak dalej żenada, wychowałam się w ultrakatoliciej rodzinie

Gość spóźniona ona
Autorko, współczuję że rodzice tak Cię wychowali. Sex to nie tabu i nie ma się co dziwić :) my też z koleżankami jak i moim chłopakiem robimy sobie zboczone prezenty i nikt się nie gorszy ;/

Gość poli27
hehe moi rodzice tez mnie wywalali z pokoju jak były w telewizji takie ''sceny'' :D:D....ale mnie nie gorsza takie rzeczy jak wibrator czy czekoladowy penis ;)

Gość midiwasdjasgdag
mi były fcaet kupił wibrator i tez pokazywałam znajomym. co wiecej moj wobrator ma imie.

Gość jimbooo
tak jasne chciałabym być zazdrosna:O

Gość jimbooo
też chcę byc taka jak inni ludzie, odważna śmiała itp itd teraz pewnie na złość za "dobre wychowanie" kupię mojej starej wibrator a mojemu staremu dmuchaną lalę

moze masz kompleksy zwiazne z wygladem, osobowoscia? Seks to normalna sprawa... trzeba troche miec dystansu do siebie, nie mozna brac wszystkiego na powaznie :)

Gość youuuuu
Zenada, jest sie czym chwalic,puste jestescie wszystkie.sex zabawki spoko ale kuzwa trzeba miec troche przyzwoitosci I kultury .jakby mi kolezanka pokazala wibrator od meza to byloby mi troche ze tak powiem niedobrze bo w roznych miejscach mogl byc 5 minut wczesniej.jestescie oblesne moim skromnym zdaniem a pozniej narzekacie na kafe ze nie ma porzadnych i fajnych facetow,no sorry zenada

Gość hahaha ale przynajmniej
masz poczucie humoru ,a z wstydem można walczyć ;)

Gość jimbooo
kompleksy mam raczej z osobowością niz z wyglądem... za bardzo się skupiam na tym co mnie krępuje a tak na prawdę nie powinno krępować, wiem że seks to normalna sprawa

Gość jimbooo
brak faceta nie powinno być powodem do wstydu, na studiach miałam faceta, potem zerwaliśmy od tej pory jestem sama ale to nie jest powód do wstydu:O myśle ze powinnam sobie zastosować autoterapie i kupić sobie wibrator:P

Gość Ja ci pomogę :)
Wibrator nie roznosi chorób.

a ja od kolegów nie dostaje prezentów....nawet o u rodzinach moich przypomina im facebook a i tak nawet nie dostane zyczec nawet takich wymuszonych...:(