Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oniryczna nimfa

SNY . dziwne sny...

Polecane posty

Gość Oniryczna nimfa

mam bardzo dziwne sny np. dzisiaj : wracam skąds z mamą albo z kims chciałam podjechać autobusem 1 przystanek, nadjechał jakis dziwny W532 czy jakos tak nie pamietam ale dziwny miał numer okazało się ze jedzie dalekkkkko ... jednak zatrzymał sie na przystanku koło mojego domu ale nie zdązyłysmy wysiąść . był to zwykły autobus IKarus ZTM warszawa ...ale jechał wg rozpiski aż do cieszyna i innych dziwnych miejsc. podróż była bardzo męcząca. odpoczywalismy po drodze całągrupą w hotelu , jakby za granicą,na parterze słonce swieciło w zaniedbanym ogrodzie. a pozniej były strasnzie nie wygodne łóżka...

Gość Oniryczna nimfa
aha jakby ktoś sie znał na snach i chciał je objaśnićto zachecam :) więc dalej - łóżka były niewygodne i było ich mniej niz ludzi, potem był konkurs i badania na modelkę i ...trzeba było iśc z workiem i zrobić w wc do niego kupe i siku!!!! :o :O :O to dopiero dziwne ale naprawde mi sie to sniło... dlaej jakies miasta...jak stamtąd wyjechałam/uciekłam to sie cieszyłam

A mi się dzisiaj śniło, że byłam w ciąży :D Miałam taki mały fajny brzuszek i byłam mega szczęśliwa :classic_cool:

Gość oniryczna nimfa
znowu śnił mi się on...chłopak z wakacji, plaża , budowle a raczej ruiny jakby w antycznym stylu , wieczorn siedzenie pod chmurka...

Gość oniryczna nimfa
dzisiaj śniły mi się potok, wakacje, woda, strumień nad jednym potokiem gdzie kąpali się ludzie zostawilam buty, czarne szpilki...jejku co za koszmar póxniej po całym maisteczku wakacyjnym szukałąm tych butów, na szczescie sie obudzilam uff ...moje ukochane szpilki :( jacyś niemcy? jakas dziwna sprawa mi sie snila że było potrzeba sie doagadac...jakies zanikniecie , smierc?

Gość oniryczna nimfa
wg sennika Zgubienie buta może zapowiadać interesującą znajomość ;) ale byłoby zajebiscie ide własnie na studia...może kogoś poznam? :)

Gość zmieniaczludzi
oddziel sie od mamy

Gość onirycznaa nimfa
ooo dzisiaj miałam zajebisty sen . wysoki budynek , nowoczesny częśc wydzierżawiona na cos jak fitness klub ale to był oboz...dla anorektyczek ? bulimiczek? nie wiem...wszyscy wymiotowali , były surowe sucze które biły za to że ktoś coś zjadł... mimo takiego opisu sen był świetny :)