Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety bywają podłe

ktora ładniejsza??

Polecane posty

Gość zimna cola
Ta brzydka, nie jest taka zła, jakby ją uczesac i umalować jak tą pierwsza to by nie zle wygladała

raz na tydzien chodze do takiej grupy dla matek i tam jest jedna taka bardzo ladna, platynowe wlosy zawsze zrobione, makijaz, buty na obcasie, opalona, szczupla i wysoka, bardzo zadbana i nikt z nia nie chce za bardzo gadac.

Gość kura bura
ta po prawej taka Herbusiowa a ta dalej jak kopciuszek

Gość daję głowę,
że jakby zamienić te laski "rolami" - czyli tą z tyłu odpicować i "ubrać" w pewną siebie minę a tamtej zmyć makijaż i wpiąć wsuwki we włosy - to wszyscy mówiliby że ta z przodu ładna a tamta nijaka...

Gość owocgranatu
My kobiety nie lubimy konkurencji ;) a szkoda bo każda z nas może być piękna ale zwala nasz wygląd na brak czasu na brak pieniędzy a często to niestety brak wiary w samą siebie

Gość daję głowę,
a swoją drogą - szkoda że nie ma właśnie takiego "odwrotnego" zdjęcia

Gość daję głowę,
ta ładna widać że aż za bardzo świadoma swojej urody - tak na marginesie - chyba nie "wyciśnie" z siebie już nic więcej, a z tą "brzydka" można by jeszcze wiele zrobić... z resztą - taka rzucająca się w oczy albo wręcz "na oczy" uroda nie każdemu pasuje... lepsza taka subtelna i nie pospolita....

ja widziałam tą Alicje bez make up (albo ot byldelikatny ) wyglądała ślicznie , a tej drugiej to mysle że nic by nie pomogło może operacja. jest wiele takich przeciętniar w Polsce oto przykład http://www.maxmodels.pl/crokodille.html czy ona jest ładna?? czy w normalnym kraju ktoś by ją wziął an modelke ? :O :O

Gość i po jakiego...
grzyba sobie te usteczka tak w "ciup" układa... próżna larwa

w sumie kiedys chciałąm miec sesyjke z laską, całkiem łądną, ale w sumie teraz mysle że to ryzykowne bo ktoś powie "o ta druga ładniejsza" dlatego warto brać brzydkie laski na koleżanki, do zdjęć... jak zasłoniłam wrzosek to ta Ola wyglądała normalnie, ale przy ALicji strasznie kontrastuje, ciekawe czy alicja nie miała operacji, bo ma śliczne pelne usta, duże oczy, w ogóle kształtną twarz... a ta druga cienkie wargi , prawie niewidoczne brwi, rzęsy :(

Gość MiaFarrow26
He he dzieki autorko za ten topik! to odpowiedz na mój wczorajszy pt. dlaczego kobiet wolą za przyjaciółki inne brzdsze kobiety czy jakos tak ;)

Gość ejjjj...
ale miała nochal... normalnie kartofel .... no taaak - połowa z nas byłaby tak "piękna" gdyby miała kasę na chirurga :P

Gość jeszcze jedno pytanko ;)
miaFarrow - nie ma sprawy ;) w sumie mi tam obojętny jest wyglad koleżanki, nawet przyznam że z ładniejszymi pewniej sie czuje, chociaż byc wówczas tą brzydszą to kiepsko... zołza i ejj - ale jakto nie delikatna uroda?? faktycznie troszke inaczej wygląda, może taka mina, ale to w sweterku calkiem ładne, ja bym tam nie narzekała jakbym mogła tak wyglądac, nos jak kartofel ... ja mam gorszy i nieco krzywy heh no własnie skąd wziac kase na chirurga, ale z drugiej strony taka alicja sudakowska co miała xxx operacji plast ma straszne usta :(

a jeszcze jedno pytanko to też ja nicku nie zmieniłam z innego topika

a co do tej ostatniej fotki - to czy też odnosicie takie wrażenie że mimo iżsą naniej 3 piekne koboety to najładniejsza jest azjatka po środku?? gdyby jej nie było to pozostałe 2 bylyby tez ok , ale tak sie jakos porównuje, mi np. wydaje sie że te 2 mają za duże usta, nosy....bo oceniam pod kątem urody Azjatki dziwne nie ?

Gość ejjjj...
mówiłam że ma "kartofel" na tym zdjęciu w bluzie z kapturem - kartofel w porównaniu z tym pierwszym zdjęciem. Oczywiście jest piękna, ale ta uroda jest taka "krzykliwa" i nie każdemu się podoba... mnie osobiście bardziej "podchodzi" taka uroda po "drugim wejrzeniu" ... ale to tylko moje zdanie ;)