Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya

Pomocy!! Uratujcie moje wlosy ;(

Polecane posty

Gość iloveya

Od stycznia hurtowo wypadaja mi wlosy....podczas mycia i pozniej czesania wypada mi 50 wlosow....do tego kazdy juz mi mowi ze znajduje wszedzie pelno moich wlosow....zreszta sama widze ze jak gdzies dluzej siedze to wkolo mnie jest ich pelno... Zawsze mialam bardzo duzo wlosow...a teraz...doslownie 3 wlosy na krzyz...placze po nocach bo nie wiem co mi jest ;( fakt...mam duzo stresow ale chyba nie az tyle zeby mi tyle wlosow wypadalo... Lekarze maja moj problem gdzies...poza tym jestem teraz w ciazy wiec nawet za duzo lekow nie moge stosowac... Czy to moze byc jakas choroba??

Gość jak zawsze polecam
odżywkę Wax - do kupienia w aptekach. Nie jest droga, chyba koło 20 zł kosztuje - nie wiem już dokładnie, znam dwie osoby, którym włosy leciały, a ona im pomogła.

Slyszalam, ze w ciazy tak bywa. To sprawa hormonow. Ponoc potem potrafia odrastac. Chcialam Ci zaproponowac jakies suplementy na wlosy,ale w ciazy to raczej nie mozesz ich przyjmowac...

Gość iloveya
ale mi zaczely wypadac juz przed ciaza...w ciazy jestem od maja a wlosy wypadaja od stycznia ;/ a ta odzywka jest dozwolona w ciazy?

Gość przy tym swieci sie
spytaj babki w aptece. ale slyszalam, ze jest dobry ten wax

Gość iloveya
a teraz czytam o tej odzywce WAX ze nie uzywa sie jej wiecej niz 2x w tygodniu bo ma silne dzialanie... A ja przez pol roku uzywalam codziennie odzywki z loreala elseve i trzymalam dosc dlugo a potem suszylam suszarka....moglo to je tak oslabic ze az by wypadaly tak intensywnie?

Gość moje geste neigdys wlosy
ja mam tak samo:(:( dokaldnie tak ajk opisuejsz, tylko ze na dodatek mam jakies strupki z lupiezem, nie wiem.musze sie zapisac do endokrynologa chyba:(

Gość Eliza 33
Mi jak wypadaly, to okazalo sie, ze mam niedoczynnosc tarczycy, a innym razem anemie. Przebadaj sie, bo zadne odzywki czy witaminki nie pomoga, gdy cos jest w organizmie nie tak.

Oczywiście idź do lekarza, ale w ramach doraźnej pomocy również polecam odżywkę WAX. Mojej koleżance odratowała włosy, gdy odrastały jej po chemii (!). Ja również ją stosuję i powiem ci, że daje świetne efekty. Tylko trochę zabawy jest z jej używaniem (trzeba ją trzymać 15-30 min na głowie pod folia albo ciepłym ręcznikiem), ale efekty rekompensują te niedogodności.

Gość iloveya
no z racji ze jestem w ciazy to mam czesto badania i mam niska hemoglobine i wyniki podchodzace pod anemie...wiec moze faktycznie to jest to...ale w takim razie co zrobic jak mowie lekarzom o tym a oni "w ciazy tak to juz jeste, niedlugo ta doleglliwosc minie" ale ja juz polowy wlosow nie mam ;( jak konkretnie odzywke WAX kupic??

Ja polecam szampon dermena plus 2 x w tygodniu maska do włosów wax. Mi bardzo dużo pomogła taka kuracja, bo włosy wypadały garściami, a dziś już tego problemu nie mam w ogóle.

Gość ja uzywam wax od roku 0
efektow