Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

3 lata zwiazku-zerwal ze mna :(

Polecane posty

Gość cocacolepijemniam
Moi rodzice sie rozwodzą po 18 latach idealnego związku bez kłotni. Bywa i tak. Autorko, trzymaj się, dasz radę :)

Ja też to przeżyłam niestety, tyle, ze on po 3.5 roku zdradził mnie, a to boli jeszcze bardziej..Płakałam jak głupia , długo nie mogłam sie pozbierać, ale w koncu pozbierałam się i zaczełam normalnie żyć.. wtedy poznałam mojego obecnego i wiem, że jesli nadal byłabym z exem to wiele w życiu by mnie ominęło .. Z nikim tak dobrze sie nie dogadywałam jak z nim i wiem, że hce z nim spedzić resztę życia.. Tobie też życzę, abys znalazła taką osobę.. a jego olej !!!

Gość lonely_woman...
doskonale cię rozumiem... mnie tez facet zostawil po 3 latach zwiazku, poczatkowo mowil, ze nie wie czy kocha, ze chce byc sam, ze tak bedzie lepiej... pozniej juz powiedzial, ze nie kocha i jestem mu calkiem obojetna... jeszcze pozniej zobaczylam go z inna. Znam ten bol, ryczalam i nadal rycze, juz okolo 4 m-ce, chodze bez zycia, to nie ta sama ja, co kiedys. Jedyne co moge poradzic, to nie odzywaj sie do niego, nie blagaj, nie pros, nie szantazuj ani nic z tych rzeczy, bo takim sposobem calkiem go stracisz... Ściskam serdecznie 🌻, wszystko nam sie ulozy.

Gość ewelcia11233
Jestem z toba. Mnie tez to spotkala jakies dwa miesiace temu. Jedyne wyjscie to dac mu czas. Jak kocha to wroci,a jak nie to pewnie wasze drogi na zawsze sie rozejda. Moj ex nadal do mnie pisze i czasem sie spotykamy,ale to bardzo bolesne kiedy nie moge go przytulic kiedy nie widze w jego oczach tego blysku co kiedys. Po takich spotkaniach czuje sie jeszcze gorzej. widze,ze jego uczucie wygaslo,a moze nawet nigdy go nie bylo. Nie pomaga nowa fryzura czy seksowne stroje to juz na niego nie dziala.Ja bardzo cierpie. Nie spie,nie jem czasem mam tak opuchniete oczy od placzy,ze wygladam jak pijaczka.czuje bol,pustke,tesknote i nie wiem co ze soba zrobic. Wiem,ze minal lata zanim to minie bo takiego porzadnego faceta juz sobie nie znajde. Nie w moim wieku. Nigdy chyba tego nie przestane zalowac. Gdyby chcial do mnie wrocic od razu bym sie zgodzila chociaz wiem,ze tak sie nie powinno robic.trzymaj sie