Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaw69

Szukam chłopa:)

Polecane posty

Gość zakochanaw69
oczywiście, że mam..są to: -czasami zbyt wygórowane mniemanie o sobie:) -pale fajki -klne -jestem czasami mega upierdliwa -jestem bałaganiarą w stopniu umiarkowanym -bywa,że oceniam ludzi zbyt pochopnie -czasem spożywanie nadmierne alkoholu na imprezach itp...

Gość olek mm
a ładną masz pisdeczkę ?

Gość zakochanaw69
rzecz gustu...

Gość steff-ek
" Mam 27 lat, dobrą pracę ... " Osobiście, wolałbym przeczytać, co lubisz robić, jakie są Twoje zainteresowania ... Czy doskonalisz, rozwijasz się wewnętrznie, czy lubisz spędzać czas z dala od miejskiego zgiełku, czy uprawiasz jakiś sport, choćby jazda rowerem ... i takie tam. Dla mnie, faceta, to dużo ważniejsze informacje od tej, że masz dobrą pracę. Jeśli poznałbym kobietę o zgodnym charakterze, temperamencie i podobnym hobby, to może ona pracować nawet i w sklepie spożywczym i niewiele zarabiać ... kompletnie mi to nie przeszkadza.

Gość zakochanaw69
do steff-ek Uwielbiam gotować, czytać..Wolny czas spedzać u rodziców na wsi, siedząc w ogrodzie, pieląc i sadząc kwiatki:) Kocham góry, zresztą jestem prawie górolkom:) i pochodzę z sudet.. Lubie filmy ambitne i czasami te troche mniej, aby za bardzo się nie wysilać intelektualnie:) W zimowy wieczór upichcić cos i spędzić ten czas razem przy swiecach..

Gość zakochanaw69
Moim marzeniem jest drewniany domek, z werandą, dużym ogrodem i rodziną..:) A zawdowo chce zostać profesjonalnym szkoleniowcem:)

Gość zakochanaw69
ehhhh...weź się uzewnetrznij, a wszyscy cie oleja:(

Gość steff-ek
Nikt Cię nie olewa, nawet gdybym chciał Cię poznać, to mieszkamy niestety za daleko. Mam już dwa związki za sobą, związki na odległość i choć ten drugi był prawie idealny, to te kilometry zrobiły swoje :-/ Też mam już swoje latka i chciałbym poznać kobietę na stałe, ale nic na siłę, nawet jeśli będzie trzeba się tak męczyć w samotności. Z tego co piszesz, to wewnątrz jesteś całkiem fajną kobiałką :-) Pomimo, że młodość nie wieczność, to na pewno kogoś poznasz. Tego Ci życzę ... a zgryźliwymi komentarzami się nie przejmuj, taki urok tego forum ;-)

Gość zakochanaw69
ehhh:) ja równiez nie jestem za związkami na odległość i również swoje przeszłam:( Ale nie stoi to w niczym na przeszkodzie abyśmy sie bliżej poznali:) Co Ty na to?:)

Gość steff-ek
... i nie zaakceptowałbym kobiety palącej papierosy i używającej wulgarnych słów. Nie chadzam na imprezy i piję nie więcej niż 2 lub 3 butelki piwa. Kobieta z papierosem i "rzucająca mięsem" na lewo i prawo oraz nawalona do nieprzytomności ... nie jest kobietą ! Kobieta ma zachować swą kobiecość, czyli wrażliwość, subtelność, delikatność, czułość ... itp.

Gość xxtruteńxx
naprawdę w moim mieście woj. taki deficyt?

Gość zakochanaw69
Przecież nie proponuję Ci małżeństwa:P ale ok...buziak:*

Gość zakochanaw69
xxtruteńxx szału nie ma:)

Gość steff-ek
Jeśli moje powyższe słowa Cię nie uraziły, to czemu nie :-)

Gość zakochanaw69
Potrafię przyjmowac krytykę:) Zresztą trzeba w życiu iść na kompromisy:)

Gość xxtruteńxx
:) no patrz a my tu faceci z pobliskich miejscowości mamy problem bo nasze Panie uciekają do chłopów ze Sz-na ;)

Gość zakochanaw69
Ehhh...głupie są :) Nie ma do czego uciekać:)

Gość xxtruteńxx
"Nie ma do czego uciekać" albo jest od kogo uciekać ;)

Gość zakochanaw69
Muszę zmykać więc życzę udanego wieczorku wszystkim:) elis83@onet.eu zapraszam do konwersacji:)

Gość xxtruteńxx
wzajemnie miłego

Gość zakochanaw69
Ehhhh...i dziś znów to samo:)

Chodzi o deficyt ogarniętych mężczyzn w regionie szczecińskim ;-) Wygląda na to, że cała Polska jest nim dotknięta ;-)