Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena p

myślicie że pójdzie w cycki?

Polecane posty

pomyślałam że z orzechami pójdzie w biedra dlatego zdecydowałam się na nadzienie truskawkowe :P ale teraz po zjedzeniu całej tabliczki troche mnie mdli...

vera :) widze że twój pierwszy post pod nowym czarnym nickiem :) no gratuluje i to na moim topiku :) hehehe myśłicie że te mdłości to moze byc ciąża? ;)

aaa hehe pierwszy raz pod nowym nazwiskiem.... ile miałaś wcześniej? ja kozystam łącznie z 3... :) ale tak na przemian.... niektórzy mnie tu baaaardzo nie lubią ;) hehehhe

Teraz pod nazwiskiem męża występuję :D W koncu wypadalo sie przedstawić :D Ogólnie to 3 takie na dłóżej, lynn, skowronek, pomarańcze. A Ty jaki mialeś wcześniej nick?

aa nie napisze bo kożystam z nich dalej a jedna moja osobowość to tak tu się wygłupiła że cieżko mi teraz to wyznać (ale nie jestem żadną gosią jak już) ... ALE JEŚLI JESTEM POMARAŃCZKĄ TO SPALI LILI caps lock mi się przypadkiem włączył.... eh nie wiem czy nie wrócić do moich bulimicznych nawyków.... :)

Gość Pytanie do very
Vera moge ci zadac jedno male pytanie

eh bo widzisz ja mam okropne tendencje do tycia i wsio po mnie widać... musze dużo ciwiczyć żeby móc jako tako wyglądać dawniej nie chciało mi się biegać godz dziennie więc miałam taką bulimie połączoną z anoreksją (paskudna sprawa, nie polecam) doszłam do takiego poziomu że raz nie jadłam nic przez tydzień.. tylko że zgubione kilogramy wróciły szybko i na dodatek było ich wiecej :) ale to juz stare dzieje :) to był tak mój zarcik tylko z tym powrotem

Gość Pytanie do very
Vera masz tendencje to tycie tylko dlatego bo siedzisz cały cień na komputerze i nic nie robisz.

No a gdzie jest pytanie :D? Jak sie do mnie zwracasz, to poproszę po polsku a nie w polskim dla emignatów z Chińskiej Republiki Ludowej :)

pomarańczko e tem :) ja jak cos wpierniczam kalorycznego to zawsze z myśla że pójdzie w cycki ;) hehehe vera e tam nie gorsze schorzenie niż włókniak na cycku ;) hehehhe do wycięcia i po sprawie

No nie mów nawet o jakichś syfach na piersiach :/bleee. Pojde se juz bo mi sie słabo robi :) Daj wskazówkę jakąś, naprowadx na swoje poprzednie projektełłe :D

jedna moja postać na 2 fotki w stopce i jest nie lubiana a druga przykładna cierpiętnica w związku z dziwnym facetem a helena jak widzisz bezpośrednia babka udzielająca się często na erotycznym ;) hehehe 3 osoby w jednej czyli ja :) "jestem Bogiem, uświadom to sobie" hehehe ;) Magik wiedział co pisał a twoje postacie jakie są?

Kojarzę coś. Dojdę do tego :D Kazda postac jest taka sama. Jest mną. W rzeczywistosci nie jestem az taka wulgarna...nie mam powodu taka byc :) Teraz znikam! do 'zobaczenia' :)

eh widzisz a moje postacie są mną tylko wykazują się przewagą innej cechy charakteru... ale to jestem dalej ja... :) a w rzeczywistości to jestem dziewczyną z chwilowymi wybuchami emocji ;) taka krzykaczka co chce mieć wszystko ja jutro i wszystko tu i teraz. Oj jaką ja cene za to płace... ;) to do zobaczenia i jak dojdziesz do czegos to daj znać :)