Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzoo

MĘŻATKI opowiedzcie...

Polecane posty

Gość tak bardzoo

jak to bylo u Was ze slubem? Ile przed czasem zaczeliscie wszystko planowac i zalatwiac? Czy wesele sie udalo i gdzie po slubie od razu zamieszkaliscie? Mnie to czeka za jakies 2 lata i nie wiem kompletnie kiedy sie za to wszystko zabrac:)nie mamy jeszcze wyznaczonej daty

Gość efaa23
w sierpniu 2007 dowiedziałam się że jestem w ciąży :) we wrześniu zaczęliśmy przygotowania w styczniu był ślub, wesele było zaje..., wszystko tak jak chcieliśmy i gdzie chcieliśmy potem przez rok mieszkaliśmy u moich rodziców a potem przeprowadziliśmy się do własnego domu :) tyle na temat pozdrawiam

Gość tak bardzoo
kurcze myslalam ze juz musze zaczac myslec o wszystkim a widze ze wam wystarczylo gora pol roku?:D a jak to wyglada orientacyjnie z kasa? ile trzeba przeznaczyc na takie wesele ok . 100 osob?Ile Was to wynioslo?

Gość tak bardzoo
efaa23 - a jak to bylo z mieszkaniem z rodzicami przez ten rok? mieszkaliscie w jednym pokoju?nie wiem jak to inaczej ujac:)

wiesz to zależy. my mieliśmy ślub w małym miasteczku, restauracja po znajomości. lepiej już się dowiedz o terminy w kościele i salach. żeby potem nie było...

Gość tak bardzoo
to raczej mialas takie przyjecie:) ale i tak malo Cie to wszystko wynioslo:)