Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karafa5

czy tatuaż bardzo boli??

Polecane posty

Gość karafa5
ale do czego to mozna porownac?

Gość youuuuuu
zalezy na jakiej czesci ciala?

Gość karafa5
a gdzie najmniej? :)

ja mam na karku i bolało trochę jakby mi laserem koleś wypalał, ale nie jest tak strasznie :) poszłabym jeszcze raz, ale kolejnego już nie chcę :P

Gość basta23
ojejkuboli

Gość youuuuuu
ja mam na dloni nie bolalo,kumpelka wlasnie robila na ramieniu i tez mowila ze spoko

boli po stokroć bardziej niż oddanie krwi do pobrania, i pięcdziesięciokroc bardziej niż przebicie uszu

Gość karafa5
a porównując do porodu? :))

nie rodziłam, koleżanka twierdziła, że tak strasznie jak poród nie boli nic, a ma tatuaż

Gość karafa5
pytam, bo rodzilam 2 razy ;p ale sie napalilam - musze miec :)

Stary temat, ale na pewno ktoś jeszcze go wygoogluje (tak jak ja jakiś czas temu). Podobno robiłam tatuaż w jednym z bardziej "odczuwalnych" miejsc, jak to nazwał gość, który mnie tatuował, bo to nie boli (dla ciekawych: dół pleców po lewej stronie). I faktycznie, czułam, ale bólem bym tego nie nazwała. W dwóch miejscach poczułam dość porządnie ale depilator jest o wiele gorszy ;P A jak już się zrobi - przygotujcie się na odczucie poparzenia od słońca: najpierw podrażnienie skóry a potem swędzenie i schodząca skórka. Ale nie jest źle, ja już prawie się zagoiłam (4-ty dzień) Polecam i nie dajcie się nastraszyć :)

Gość autorko,
to zależy od miejsca. Ja robiłam na łopatce 3 tygodnie temu, nie boli... to jest takie dziwne uczucie coś jak depilacja. Tylko im dłużej trwa tym bardziej czujesz.

Gość autorko,
a jak jest koniec to piecze jak po nadmiernym opalaniu, Także ja jestem twarda babka, dałam radę (porody też mam dwa zaliczone ;) )

Gość mopiklura
a na samym dole brzucha tak na wysokosci biodra? robił ktoś?

Gość autorko,
A własnie, bo je następny chce w okolicy lędźwi, to jest jakoś wrażliwe miejsce?

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaa
stopa bardzo duzy wzro wspinajacy sie na lydke stopa boli jak cholera lydka wcale stopa moj najbolesniejszy tatuaz a mam kilka i zawsze mowilam ze nic nie boli tatuaz:) dopki ten nie dal mi w kosc:)

Gość huddddhdhdhd
ja robilam nd kostka- i niegdy wiecej! bolalo mnie to jak cholera :)

Gość mopiklura
ja własnie na brzuchu bym chciała prawie przy kości biodrowej taki dyskretny bo nie wiem czy za stara nie jestem 35l! ale to tak dla samej siebie no i dla męża oczywiście. a jakie są ceny bo bladego ani nawet zielonego pojęcia nie mam

Gość sharlie
Ja robiłam pierwszy raz na plecach - boli cholernie .Tak jak by ktoś cię ciął nożem

Gość gUGAS
Do tatuażu możesz kupić sobie krem Swiss Medical. Znajdziesz go na stronie www.naporost.pl. To jest oryginalny preparat z lidokainą dostępny bez recepty. Plusem jest to, że jest bardzo mocny, a tym samym skuteczny przy każdym zabiegu z użyciem igieł. Polecany jest właśnie do tatuaży, makijażu permanentnego, mezoterapii, zastrzyków.

Gość gość
Mi się podobają kobiety z tatuażami. Wyglądają ciekawie :)

Gość gość
Czy tatuaż na obojczyku boli ? Do czego można porównać bul

Gość AdaToNieWypada
Ja mam po wewnętrznej stronie ręki i mnie np. Nie bolało prawie wcale tylko już pod koniec , jak były delikatne poprawki . A mój znajomy ma w tym samym miejscu i go bolało bardzo . To zależy od osoby i od tego jak znosi ból . Nie da się go porównać do niczego. Czasami delikatnie piecze . I robienie tatuażu mnie nie bolało , ale za to po zrobieniu bolało dwa dni tak , jak byłoby oparzone. Ale to normalne ;)

Gość gość
Ja mam tatuaż na całe plecy. Gdy pan tatuator go robił nie bolało bardzo, raczej mrowiło ale to nie jest moja wrodzona umiejętność tylko fakt że zastosowałam krem znieczulający z lidokainą ze strony www.naporost.pl Wiem że ogólnie jest duży problem z oryginalnym kremem emla żeby był tani i dostępny- zazwyczaj jest drogi i na recepte. Ja kupuje w internecie bo nie ma go w drogerii.