Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokla

Jak powiedzieć

Polecane posty

Gość nokla

Mam 17 lat 3 dni temu dowiedziałam się,że jestem w ciąży powód źle założona spirala. Wiem pewnie usłyszę jakie to obrzydliwe u głupie uprawiać sex w tym wieku. Piszę bo nie powiedziałam o tym jeszcze mojemu chłopakowi 23 lata policjant jesteśmy razem 4 lata i nie wiem jak, nie wiem też jak powiedzieć o tym rodzicom. I chciała bym usłyszeć od kogoś kto był w takiej sytuacji jak to rozwiązać. Chodzę do najlepszego liceum w mieście, jestem jedną z najlepszych uczennic boje się reakcji rodziców tego że, mnie znienawidzą.

Gość prowokacjoneone
cienkie to..wysli sie bardziej 0/10

Gość nieródki nie zakładają spirali

Gość . no dokładnie
tylko babie z wiadrem między nogami czyli po porodzie zakładają spirale :D

Gość nokla
Założenie spirali nie jest zabronione dla kobiet nie posiadających potomstwa nie jest to jednak wskazana w moim przypadku nie mogłam przyjmować tabletek hormonalnych wiec zdecydowałam się na ten rodzaj. A jeśli ktoś mi nie wierzy nie musi myślałam po prostu,że znajdę kogoś kto doradzi jak przez to przejść. I nie pisze tego aby kogoś prowokować, ale jeśli ktoś by mógł, chciał to proszę i nie chce odpowiedzi na to forum które niby pozwala rozwiązać problemy czy podzielić się niby z kimś. GG2371601.