przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 bbuuuu:( mam powody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraz padnę 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 to chyba przystojniak nie przejdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 jestem brzydki omg:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 przede wszystkim masz nasrane w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złota szyszka 12 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 mi się srednio podobasz, ale chyba nie wiesz co to brzydki facett.. daj spokoj koles jestes oki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 a ty biatch jestes gruba stara panna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh przystojniak Napisano Wrzesień 18, 2010 no prawie ok, tylko zapomniales o stopce...oraz o tym, zeby odczekac conajmniej ze 4 lata, az cie wszyscy zapomna, i pojechac z tym samym tematem ale tym razem na pomaranczowo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy one..... .pierdzął? Napisano Wrzesień 18, 2010 No i nich by sie przydalo zmienic. A narazie wszyscy tobą gardzął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 tak,tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złota szyszka 12 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 nie no nie jest tak źle chyba.. przy okazji mozecie odwiedzic moj watek, to wazne:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4598843 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do psychiczna Napisano Wrzesień 18, 2010 ty to jednak debil jestes!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 chyba ty cielaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przeciez ty nie jestes Napisano Wrzesień 18, 2010 przystojny, mozesz nadrobic to ciekawa osobowoscia, ale z tym u ciebie tez chyba zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Belle Belle Napisano Wrzesień 18, 2010 sosssik nie smuć sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 dziekuje za kupienie mojego prowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smetzatzy Watzlaw Napisano Wrzesień 18, 2010 spoko a teraz zapierdalaj do oceanarium, kolejne akwarium czeka na twe wary:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraz padnę 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 przystojniak jakich mało_81 dziekuje za kupienie mojego prowo :D a kto niby kupił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Belle Belle Napisano Wrzesień 18, 2010 No widzisz:) tu na kafe masz zawsze wierne przyjaciółki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Belle Belle Napisano Wrzesień 18, 2010 Nie ma za co :) jesteś milutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 choćby ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze sie poznal na tobie Napisano Wrzesień 18, 2010 ty to jednak debil jestes! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 997.999 Napisano Wrzesień 18, 2010 Za cienki w barach jesteś na pisanie prowa leszczyku, takich jak ty wciągamy tutaj nosem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Podnosicielle kwesti ważnych Napisano Wrzesień 18, 2010 Siema Pozdrawiame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irqa.. 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 przystojniak,mam propozycje...ale musialbys byc 100% ulegly w lozku :D Wiec jak bedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 zgadzam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irqa.. 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Ok.Do super pieknosci nie naleze, ale ty rowniez nie wiec zadnych uwag na temat wygladu. Moje pierwsze marzenie to sex z meska dz.iwka, tzn ty w ponczochach,miniowce,szpilkach i staniku :P Druga fantazja,chce zobaczyc sex M+M z toba w roli glownej,potem ewentualnie bym dolaczyla.Wiec jak bedzie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judge85 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 przystojniak, czytalem dzis jeden topic i tam pisza ze to nie jest twoje zdjecie... poszukaj sobie i poczytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judge85 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 a nie sory nie spojrzalem na twoje zdjecie tylko pisalem z tamtego topicu, jeden gosc tam napisal ze jak wary trebacza to ty, teraz spojrzalem i tak jest, wiec sorki... chcesz to poszukaj topicu to chyba byla dyskusja ogolna tak mi sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Podnosicielle kwesti ważnych Napisano Wrzesień 18, 2010 Ja pierdole przystojniak ty niby taki zajebisty a siedzisz tu 24h na dobe chyba ja jebie 100% kafeteryjny prawik i przegraniec jakich mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Who says Napisano Kwiecień 23, 2011 Sosss ty to przystojniak jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach