Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pompadour

Pomóżcie!!!!!!!!!! Ważne!!

Polecane posty

Gość Pompadour

Co robić?? Rzęsy wypadają mi masowo. 14 wypadło mi ostatnio. Jak wszystkie wylecą?? Już 3 tygodnie tak się męczę. Odżywka Gal i skrzyp nic nie pomaga...

Gość ahaaaaa???
A to drugie bardzo powszechne, co nie? Wypadanie włosów i problemy z odpadającymi paznokciami to objaw naprawdę silnego i przewlekłego zatrucia selenem i do rzęs nie ma to żadnego zastosowania, jeśli dziewczyna nie gubi jednocześnie włosów i paznokci. Piep&***ny durny klaun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość Pompadour
Dzięki za wsparcie ;-) Może ty wiesz co na te rzęsy??

" ahaaaaa??? A to drugie bardzo powszechne, co nie? Wypadanie włosów i problemy z odpadającymi paznokciami to objaw naprawdę silnego i przewlekłego zatrucia selenem i do rzęs nie ma to żadnego zastosowania, jeśli dziewczyna nie gubi jednocześnie włosów i paznokci. Piep&***ny durny klaun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111" Ale bredzisz:P.Czy ja coś napisałem o tym że włosy wypadają albo nie:P.

Gość upierdliwa jesteś JUŻ
i ten kurfa Max-pedałek też 1. lewatywa 2. głodówka 3. warzywka z ROSJI Przestaną wypadać a ten jełop pójdzie się leczyć

Gość ahaaaa
Napisałeś: "Włosy wypadają od zatrucia związkami talu albo selenu" Do autorki: a nie zmieniłaś ostatnio np. tuszu, kremu, płynu do demakijażu? Albo nie masz poza tym innych objawów dermatologicznych (np. przesuszona skóra)?

Gość Pompadour
Zmienialam tusz. Ale poczekam do konca tego miesiaca (bede stosowac olej rycynowy, jesc warzywa, owoce , skrzyp polny i nie bede malowac sie) Jak nie pomoze ide do dermatologa. Dzia za rade AHA