Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łapokłapchy

Może ktoś słyszał? Kraków -Przytulna restauracja do 50 osób, niedrogie noclegi.

Polecane posty

Gość Łapokłapchy

Witajcie! Poszukujemy przytulnej, ładnej restauracji (może być hotelowa, ale niekoniecznie) w Krakowie, do 50 osób, z parkingiem, z miejscem do tańczenia, za rozsadną cenę. Najlepiej w okolicach Salwatora, Kazimierza, albo os. Ruczaj. Ale to też niekoniecznie -byle to był Kraków. Sprawdziliśmy już Novotel, ale tam jest mozliwość tylko do 3 w nocy i są drogie pokoje dla gości. W innych hotelach do którrych dotarliśmy, chociaż ceny za talerzyk są ok, to też są jakoś niesamowicie drogie pokoje -a podobno przecież dla gości weselnych powinno być taniej? Wygląda na to, że noclegi wyjdą nas tyle samo co samo przyjęcie... A nie bardzo nas na to stać :) Przy restauracjach na Kazimierzu natomiast nie ma parkingów, a dużo osób będzie moblilnych :/ Większość osób będzie przyjezdna z różnych miejsc (drugi koniec Polski, Niemcy...), a nie stać nas na drogie noclegi... Jeśli ktoś zna coś fajnego i ładnego, będziemy ogromnie wdzięczni za każdą podpowiedź i wskazówkę....

Gość aqqqqaaa
ja to mam zamiar zebrac koperty pod kościołem a potem sie ulotnić i zostawić pannę młoda samą na weselu ale kit z nią

Gość laleczka cziki
JA POLECAM aperitif na małym rynku. W sam raz na skromne przyjęcie.... jedzenie boskie! Samo rozpływa się w ustach, piękny wystroj. Jestem tam bardzo czesto i nigdy się nie zawiodłam! http://aperitif.com.pl/

Gość Łapokłapchy
laleczka cziki, wielkie dzięki! :) Sprawdzimy sobie to :)

Gość malagenia
Na pewno warto odwiedzić serwis pogodzinach.pl, gdzie możesz znaleźć recenzje różnych restauracji. Tam na pewno znajdziesz dokładnie takie miejsce, jakiego szukasz. No i przynajmniej unikną Cię niemiłe niespodzianki związane ze złym jedzeniem, niemiłą obsługą ;)

Bardzo ciekawą i oryginalną restauracją, gdzie na pewno ulokujesz 50 osób jest Le Scandale na Kazimierzu, przede wszytskim jest to super miejsce na spotkania, czy kawę z przyjaciółkę, jest tam super jedzenie, miła atmosfera i dobra obsługa

Gość frut
co do noclegów to nie bardzo wiem, bo nie korzystałam nigdy, ale jeśli chodzi o przytulne restauracje to jedną z fajniejszych jaką znam jest C.K. Browar na rogu podwala i krupniczej.

Gość pakito93
Może bez noclegu ale warto przejść się do Apetyt Bistro. Tam kupisz wspaniałą wręcz pizzę za bardzo fajną cenę :)

Gość gość
Jeśli jestem na starym mieście to jem w Da Pietro - www.dapietro.pl Pewnie większość osób zna tę restaurację, bo działają już przy rynku od wielu lat. Ostatnio robiliśmy tutaj szkolenie firmowe, warunki pod takie eventy mają pierwszorzędne, można było bez problemów zrobić prezentacje. Obsługa jest elastyczna, można się z nimi dogadać co do konkretów.

Gość gość
Mi odpowiada kuchnia w Da Pietro. Robili jakiś czas temu chyba na początku roku przeprowadzkę co prawda, ale ludzie którzy pracuję się z tego co widzę nie zmienili za bardzo. Jedzenie jest tak samo smaczne jak przed zmianą lokalu. Z resztą wystrój tego nowego miejsca jest wcale nie gorszy, na stronie www.dapietro.pl są zdjęcia.