Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa@

Czy w ten sposób mozna się zapłodnić?

Polecane posty

Gość Ciekawa@

Mój znajomy opowiedział mi o jakiejś znajomej, która chciała wmanewrować w dziecko chłopaka, który dotknąć jej nie chciał. W tym celu, na jakiejś imprezie, gdy gość był już wstawiony, zaciągnęła go do toalety, zrobiła mu dobrze, zebrała spermę do pojemnika, a potem wysmarowała nią pochwę. I zaszła w ciążę. Tak podobno było. Zastanawia mnie czy to w ogóle możliwe? Jest przecież tylko jakiś określony czas, kiedy plemniki żyją poza organizmem? I w ogóle, spermę do zapłodnienia należy chyba przechowywać w jakiejś temperaturze. Co sądzicie? Możliwe, że to prawdziwa historia?

Gość Ciekawa@
Dziękuję za odpowiedź. Jest to niesamowite. Nigdy bym nie wpadła na taki pomysł zapłodnienia się. Ale czemu tylko 30 minut?

Gość smutna21latka
boshe, faceci uwazajcie haha :P

Gość Ciekawa@
Pewnie niejedna już coś kombinowała, ale żeby tak?:)

Ponieważ po tym czasie nasienie się upłynnia i traci swoje właściwości. Przestaje być gęstą, białą zawiesiną - taką jaką widzicie tuż po wytrysku, a staje się rzadkim, nieco mętnym płynem który nie nadaje się już do zapłodnienia.

Zresztą możesz sama do zaobserwować. Niech jakiś facet spuści się do szklanki i obserwuj przez 20 minut jak jego nasienie się zmienia. Po tym czasie nie będzie się już do niczego nadawało.

Gość Ciekawa@
Master111 dzięki za wyjaśnienie mi całego tego procesu :). Ale chyba nei poproszę swojego faceta (tudzież innego-zresztą, kto obcy to zrobi? :D), żeby spuścił się do szklanki :). Pomyśli, że zwariowałam :).