Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d s s

Co w takiej sytuacji..?

Polecane posty

Gość d s s

Mam chorego dziadka, ma ponad 80 lat, niestety ale jego dni sa właściwie policzone :( Nie jest przykuty do łózka, potrafi zrobić wszystko koło siebie i sam przed soba udaje ze wszystko z nim OK, choć wie ze słabnie coraz bardziej i jego choroba jest nieuleczalana. Od kilku miesuęcy planowałam wymarzony urlop... pozostało do niego nieco ponad 3 tygodnie. Cora zczesciej zastanawiam się co powinam zrobić jeśli... wiadomo :( Jechac, nie jechac? jesli zawiadomia mnie telefonicznie wracac, nie wracac? (10 godz. samolotem...) Oczywiscie mam nadzieje ze bedziemy się jeszcze razem cieszyc zimą, świetami, nie raz pójdziemy na spacer 😭

Gość d s s
zadzwonili do ciebie?? kiedys zapytałam o to rodziców, powiedzieli ze nie zadzwoniliby... nie chcieliby mnie martwic a wiadomo ze to nic by ni epomogło

Gość 34...
jechac.... nie ma co odliczac do śmierci...i tak kiedys nadejdzie :( Na urlopie nie musisz tanczyc i szalec, pojedziesz, idpoczniesz, zmienisz klimat, mysle ze dziadek w grobie sie nie przewróci, co za róznica czy bedziesz w pracy czy '00 mil' stąd?

Gość upuppupuii
dziadek umiera a ta mysli o wycieczce :O

Gość 34...
--Nie jest przykuty do łózka, potrafi zrobić wszystko koło siebie i sam przed soba udaje ze wszystko z nim OK, choć wie ze słabnie coraz bardziej i jego choroba jest nieuleczalana.-- nie wiem kiedy to nastapi, może za m-c, może za rok Staram się zyc normalnie :(

Gość 34...
nikt nie napiszeco o tym mysli...? jakby się zachowal