Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooobolała

przedawkowanie uroseptu?

Polecane posty

Gość ooobolała

witam mam bardzo duzy problem bolał mnie pecherz wiec udałam sie do apteki a tam pani pseudo aptekarka kazała mi brac 10 uroseptow,10 witamin c,3 nospy to wszystko przez jeden dzien w aptece bylam w niedziele ale we wtorek bardzo juz mnie zaczol bolec brzuch pozniej zoładek i nerki i tak sie mecze od wtorku bylam u lekarza w piatek mam skierowanie na badanie i przesiew moczu w poniedziałek ale dzisiaj zauwazylam krew w kale mam zylaki odbytu po 2 ciazach ale juz dawno nic mi sie nie dzialo mial ktos z was takie dolegliwosci?

Gość :(:(:(:(:(:(.
10 uroseptow,10 witamin c,3 nospy - i Ty ją posłuchałaś ? Jest sobota - więc nie czekaj na wizyty itd, idź na SOR - zrobią Ci badania , odstoisz trochę ale nie będziesz czekać przeraża mnie ludzka głupota :(:(

Gość ooobolała
no wlasnie niewiem dlaczego jej posluchalam glupia jestem mieszkam w malej miejscowosci a co to jest sor i gdzie mam isc

Jak mnie zlapalo zapalenie pecherza w tym roku w trakcie pobytu nad morzem to bralam 8 uroseptow dziennie i nic mi nie bylo. To jest ziolowy preparat, nie sadze zeby ci zaszkodzil po jednym dniu stosowania.

Gość ooobolała
no strasznie wieczorami az sie zwijam z bolu,

Gość Bsuisse
nie zaszkodzil ci ten urosept tylko poprostu nie pomogl....dalsze zakazenie poszloooo...trzeba isc do lekarza wziac antybiotyk na pecherz ,nie lecz sie sama bo to powazna sparwa!

Gość :(:(:(:(:(:(.
Obolała - to, że mieszkasz w małej miejscowości nie oznacza, że MUSISZ cierpieć ! SOR - to szpitalny oddział ratunkowy - (ratujący co prawda życie) - ale ....ja polazłam i to w sobotę właśnie z pęcherzem ! Dostałam antybiotyk , zjeeebkę , że tak długo czekałam i pomogło od razu ! A w poniedziałek poszłam już do lekarza I kontaktu , który dał wskazówki do dalszego leczenia. Nie zwlekaj , popatrz w necie - gdzie masz najbliżej i jedź. Ciepły (nie gorący) termofor na brzuch - też rozkurcza !!! Ja mieszkam w małej dziurze i znalazłam pomoc. To nie prawda , że leki ziołowe są nieszkodliwe !!!!! Nawet nie macie pojęcia jak nimi można sobie zaszkodzić - biorąc jednorazowo taką ich ilość :(