Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraaaaaaaaa28latka

powiedziec mu ze jestem dziewica czy przemilczec?

Polecane posty

troche mi wstyd ze wzgl na moj wiek ( 28lat) tylko prosze bez zadnych wrednych odpowiedzi..... boje sie jak zareaguje..ze uzna mnie za :nienormalna":O

Gość no to ci powiem
Hahaha ja mam 28 lat i w piatek szykuje mi sie pierwszy seks i tez nie wiem co zrobic bo w zyciu z baba w wyrku nie byłem :D

Gość tak to ..
przeciez sie nie targałas po krzakach z pierwszym lepszym:) nie ma wstydu:)

troche jest:(

Gość mychaaaa
jezeli jestes ladna to smialo mozesz pwoiedziec ze jestes dziwica ;) i to z duma . Natomist jesli jestes brzydka to wyjdzie ze zaden Cie nie chcial

urodato pojecie wzgledne,prawda?

Gość mychaaaa
zreszta rto zalezy... nie mow mu jeski nie musisz. powiedz mu dopiero jak bedziecie mieli to zrobic zeby wiedzial. A tak nawiasem jesli zechcesz mu juz powiedziec to nie rozpaczaj z tego powdodu bo perfidnie wyjdzie ze tak Ci wstyd. Lepije powiedz to w taki sposob z duma aby wyszlo ze jestes bo szanujesz siebie i tyle

Gość mychaaaa
noo tak tak . dla mnie brzydka nie oznacza mniej niz ladna czy mniej niz przecietnie ladna ;P dla mnie brzydka to taka popadajaca w desperacja skrajnosc ;p bo na ogol nie ma brzydkich kobiet :) sa tylko ladne i ladniejsze ;) no i te wyjatki o ktorych wposmnialam

z checia bymnic nie mowila, bo sie zapale ze wstydu:O

Gość HA !
" 16:24 [zgłoś do usunięcia] staraaaaaaaaa28latka urodato pojecie wzgledne,prawda?" Zdradziłaś się siostro! Jednak jesteś pasztetem.

Gość Lion_Oldwitch
To może już poczekaj do ślubu, są tacy co to docenią...

Gość acha
ja bym powiedziala.. bo koles pewnie i tak sie spostrzeze jak juz bedzie po.. i wtedy bedzie wiekszy wstyd:)

Gość oczywiście że
masz powiedzieć! potem będziesz miała pretensje do siebie! chcesz tego, macie "zaplanowyany" wieczór, wiec facet nie ma prawa się przestraszyc :))

Gość mychaaaa
no ale nie wiadomo czy maja zapalnowany wieczor ;P jesli tak to powiedz bo po bedzie wstyd - fakt bo bedzie ze nic nie powiedzoals , wstydzlas sie i wyjdziesz na idiotke Jesli nie macie zaplanowane nic to nie mow ale jesli on bedzie chcial bliskosci wiadomo Ty bedziesz unikala tego to on nie domysli sie ze jestes dziewica . Nie nie pomysli ze nie lubisz sexu a faceci nie chca takich pan

Gość taka mała anatomiczna uwaga
przy pierwszym stosunku peka blona dziewicza i pojawia sie krew wiec jak facet wyciagnie f**** to bedzie ostro zdziwiony o co kaman

Gość oczywiście że
powiedzieć powiedzieć! chociaż zależy na kogo trafisz! bo ja powiedziałam to się facet przestraszył, chociaż bardzo chciaąłm już seku

Gość wredota forumowaaaa
nie kazdaa krwawi przy 1 razie nie chcesz to nie mow i tyle twoja sprawa

Gość powiedzzzzzzzzzz
dla wlasnego dobra

Gość <dobra>
Nie wiem jak to sobie wyobrazić. Czy przed pierwszym stosunkiem zanim do czegokolwiek dojdzie powiesz mu "kochanie, no wiesz jestem dziewicą". Ja przy swoim pierwszym razie nic nie mówiłam, nie krwawiłam, ale i tak mój chłopak podejrzewał jaka jest prawda. I o dziwo ucieszył się z tego faktu(co mnie zaskoczyło). Dużo później powiedział mi że faceci maja taką mentalność, że wolą jako pierwsi "otwierać" dziewczyny...a dziewczyna nie mając wcześniejszych doświadczeń i porównania nie ocenia w łóżku swojego mężczyzny. To dodaje mu tylko pewności siebie. Przynajmniej tak było w przypadku mojego związku, najlepiej jednak żeby jakiś facet wypowiedział się w tej kwestii. Pierwszy raz może boleć, postaraj tuż przed wejściem wsunąć rękę pomiędzy wasze podbrzusza (najlepiej wnętrzem dłoni w stronę podbrzusza faceta)i cicho mu powiedzieć, żeby wszedł powoli.potem oczywiście wyjmij rękę, chodzi tylko, żeby na chwilę powstrzymać od wejścia A potem musisz się rozluźnić, bo im bardziej będziesz spięta tym bardziej będzie boleć. Podsumowując ja na twoim miejscu nie mówiłabym nic.

Gość raccjaaaaa
nie mow, bo faceci boja sie takich kobiet i uciekaja od nich