Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupciuniaa

faceci wypowiadajcie sie jakie są wasze idealy kobiet, chodzi mi o to jakie

Polecane posty

Gość pupciuniaa

chcecie na żone a jakie na posuwanie, bo wiem ze w obydwóch przypadkach macie inne wymogi.... dlaczego tak wogole jest?? wyglad cechy charakteru opisujcie:)

Gość Felek Kartofelek
Chcę 2 w jednym :)

Gość pupciuniaa
czyli?? jak ma wyglądać kobieta która bedzie ukochaną żoną i jednoczesnie ostrą dziwą??

Gość EOlevele
ja raczej wolalbym ruda za zone jak i w lozku musi bac zadziorna

Gość Felek Kartofelek
Nie ostrą dziwką. Czułą i namiętną kochanką bez zahamowań łóżkowych ;)

Gość pupciuniaa
bez zahamowań... czyli ma sie godzic na anal i z usmiechem robic laske z rana?:) o to chodzi?

Gość Cieszymir
Wierną

Gość EOlevele
akurat analu i laski to bym nie chcial sa granice komu to potrzeba do szczesia

Gość Felek Kartofelek
Uważam, że są pewne granice wyuzdania. Oto najważniejsze cechy: 1. Inteligentna 2. W moim typie urody 3. Z charakterem 4. Wierna 5. Czuła 6. Potrafiąca zadbać o dom

Wszystko ogranicza sie do przypadku. Szuka ładnej osy do ru*chania, a znajduje bałwanka, z którym można mało, że żyć to się i bawić na maxa! Miłość jest zawsze taka sama... ładne do * a brzydkie dla uśmiechu życia, i szczęśliwości.

Gość EOlevele
no inteligenta musibyc jak nie jest to wzystko inne sie nie liczy nawet jesli jest najpiekniesza na swievie

Gość pupciuniaa
a na żone wolicie kobiete ładną czy inteligentna? ;> jezeli oczywiscie nie mielibyscie miec zamiaru zdradzac ją po 5 latach malzenstwa gdzies po kontach ....

Do posuwania wystarczy, abym nie czuł obrzydzenia. Zony nie chcę, zatem wypisywanie wymagań jest zbędne:)

Gość pupciuniaa
NAPEWNO WIELU Z WAS ZAUWAŻYŁO ZE WIELE ŁADNYCH ATRAKCYJNYCH KOBIET NIE MA SZCZESCIA W MILOSCI I WIEKSZOSC FACETÓW CHCE SOBIE JE TYLKO "POSUWAĆ" A NA ZONA BADZ DZIEWCZYNE BIORA SOBIE TAKA BRZYDKĄ LUB PRZECIĘTNĄ KTÓRA NAWET NIE CHCE Z NIMI SYPIAC I NAJCHETNIEJ TYLKO W DOMU BY SIEDZIAŁY. DLACZEGO TAK JEST??

Gość EOlevele
na zone inteligentna do bzykania ladna przeciez po co ma sie marnowa cinteligentna kobieta

Gość Felek Kartofelek
ano dlatego, że taka raczej wierna jest i nie trzeba się bać, że ją listonosz wygrzmoci ;)

Gość pupciuniaa
CZY popieracie fakt, że ATRAKCYJNE DZIEWCZYNY SĄ NIE WIERNE? BOICIE SIE ZE WAS ZDRADZA Z PIERWSZYM LEPSZYM TAK? I PEWNIE JESTESCIE TEZ BAAARDZO ZAZDROSNI:) DLATEGO WOLICIE SZARE MYSZKI KTÓRE SA BARDZIEJ GODNE ZAUFANIA I NIE TRZEBA BYC ZAZDROSNYM??

Gość owocgranatu
to są stereotypy - ja ze swoim facetem rozmawiam o wszystkim mówię mu co ma robić w łóżku a czego nie on tez mi o tym mówi rozmawiamy o problemach życia codziennego o tym co nas bawi co nas denerwuję i nie ma niedomówień złości - więc i zdrada jest wykluczona bo ja dostaję to na co mam ochotę i wzajemnie :)