Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barakumba

maz stroni od sexu

Polecane posty

Witam,co o tym myslicie,moj maz nie sypia ze mna juz ok pol roku,nie chce o tym rozmawiac,ale jak juz go przycisne to mowi ze jest ciagle zmeczony bo pracuje po 12h na dzien.Zastanawiam sie czy kogos nie ma,nie wiem co robic.

Gość barabarabab
na pewno ma, albo przerzucil sie na facetow...

Sama juz nie wiem,jestesmy malzenstwem 10 lat,zawsze tylko koledzy i koledzy,ostatnio mi oznajmil ze bedzie sobie chodzil na imprezy z kolegami kiedy tylko bedzie mial ochote a ja mam sobie wychodzi z kolezankami....wszystko rozumiem ale ... chyba nie tak to powinno wygladac,razem nie wychodzimy juz nigdzie,mamy corke....

Gość o czizyssss
moze tez miec kochanke

Gość albo co najbardziej prawdopodo
bne mu się po prostu nie chce. mężczyźni to nie seks maszyny :o

Gość kooloo
Napewno kochanka ,lub pedał.

mi sie wydaje ze albo on a kogos albo chce zyc inaczej . chce impezowac itd poprostu sie wyszalec. nagle mu sie znudzilo malzenstwo i chce zyc jak kawaler. ale to chyba jakas kobieta go tak zmienila

Tak sobie mysle i bardzo wazna jest wasza opinia,czy myslicie ze on kogos ma,jesli wiekszosc z was napisze ze tak to chyba mi nic innego nie pozostanie jak zaczac ukladac sobie zycie z corka,czego bym nie chciala,bardzo kocham meza,ale nie mozna sobie na takie cos pozwalac

Gość watcher 70
Nie koniecznie kogos ma! Znam podobne malzenstwo i niestety facet od kilku lat powoli przestawal interesowac sie seksem i w ogole go zaniechal, a wiem, ze nie ma nikogo. Mozna sie bez seksu obyc, choc osobiscie uwilebiam wszelkie atrakcje. Proponuje porozmawiac z mezem. Wpierw szczera rozmowa a pozniej: "ma", "pedal" czy szukanie przez ciebie kochanka.

Macie dzieci? My też mieliśmy mały kryzys po pierwszy dziecku, chyba niepotrzebnie uczestniczyl w porodzie :P. teraz jest już ok :)

Gość Myszaty
Rucha na lewo i tyle.

Gość luucyna
to mze pogadaj z nim szczerze?powiedz mu o swoich podejrzeniach,w koncu jestescie kupe lat razem,jest Ci winien jakies wyjasnienie.Sex jest bardzo wazny,dlaczego masz cierpiec,bo mu sie nie chce lub ma kogos? i nie przesadzaj z tym "mam juz 35 "lat bo ja mam 36 i bynajmniej staro sie nie czuje.

probowalam rozmawiac to mi mowi:co z toba mam o tym gadac?jakos tak bez sensu,nie chce podjac tematu,mysle tez ze kogos ma

Wiecie co...chyba znalazlam rozwiazanie,mam kogos na oku,nie wiem czy dam rade ale ilez mozna cierpiec...

Gość mój facet - ten sam problem!
wiesz co, jak absolutnie nie chce gadac, to mi sie wydaje ze jednak kochanka. u mnie tez tak było. jakby miał problemy ze wzwodem czy był zmeczony to nie widziałby problemu w rozmowie. ale zmeczony chyba nie jest jak chce z kumplami wychodzic. a jak facet po prostu nie chce rozmaiwac i juz to zazwyczaj kochanka.

Gość ja tez stawiam na kochanke

no i wlasnie,ma skurczybyk kochanke,na 90 proc,Ja poznalam kogos przez tel,tylko smsowo na razie,dostaje smsy nawet o 2-3 h w nocy,i wiecie co?teraz tez zaczelam spac z tel tak jak on,ustawilam glosny dzwiek smsow,jestem wesola i o nic go nie pytam,udaje ze mam swoje osobne zycie do ktorego on nie ma wstepu,dokladnie tak jak on zrobil mi :) Zaczal chodzic jakis struty,zamyslony...i zaczal mi sie tlumaczyc gdzie idzie i o ktorej wroci..heh Wiem teraz ze jak plakalam i blagalam zeby nie szedl na impreze zeby ze mna zostal on sie smial,teraz....przestal sie smiac,moze to jest sposob!!!!

Nie wiesz, czy ma kochankę. Nie musi mieć... może jest faktycznie zmęczony albo nie ma ochoty na sex z Tobą (wiem, mało pocieszające). Myślę, że codzienność zabija ochotę na sex z żoną, bo zazwyczaj się czepiamy, nie doceniamy, marudzimy i chcemy czegoś. No i taki prosty chłop traci ochotę na taką babę. Zacznij żyć bardziej swoim życiem, zobaczysz, że to wiele może zmienić w Waszym związku, i nie mówię tu o kochanku koniecznie ale o jakichś tylko Twoich sprawach, tajemnicach itd. Zobaczysz, czy pomoże. A rozmowa z facetem? Proszę Cię... oni nie rozmawiają o swoich problemach z żonami, tylko z kumplami. Tak mają ( ci, których znam). Pozdrawiam i życzę powodzenia dharma666

Najpierw piszesz ze niekoniecznie ma kochanke a pozniej ze nie ma ochoty na sex z zona....hmm...to z kim????